• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz krągłości

Mężczyzna

Rossan

Cichy Podglądacz
Ja mam podobnie. Bardzo lubię dokarmiać moją dziewczynę. Chciałbym zobaczyć jak bardzo urośnie w ciagu kilku najbliższych lat.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
OMG
Uważam, że fetysz tzw. feedersów jest szkodliwy. Otyłość to choroba, a upodobanie do wpędzania drugiej osoby w tę chorobę na pewno nie jest niczym dobrym.
Nie mam problemu z tym, że kobieta jest puszysta, jednak pasienie kobiety - nie, to jakieś chore.

Mężczyzna

Rossan

Cichy Podglądacz
OMG
Uważam, że fetysz tzw. feedersów jest szkodliwy. Otyłość to choroba, a upodobanie do wpędzania drugiej osoby w tę chorobę na pewno nie jest niczym dobrym.
Nie mam problemu z tym, że kobieta jest puszysta, jednak pasienie kobiety - nie, to jakieś chore.
Nie no, nie chcę aby była wielorybem, tylko leciuto nakarmić ją na tyle, aby brzusio miała mały