• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz bulla

Mężczyzna

Deluxtits

Cichy Podglądacz
Napiszę Wam o moim fetyszu. Od dawna chodzi mi po głowie zerżnięcie czyjeś żonki lub narzeczonej.. chciałbym żeby on to widział, uczestniczył w tym w taki sposób, że mógłby ssać mojego kutasa podczas seksu, masować mi jaja, jej cycki i zlizywać soki z jej cipki podczas gdy mój kutas by penetrował ciasną dziurkę a na koniec chce się spuścić do buzi tej kobiety a potem ona robi cumkiss ze swoim chłopcem..

Mężczyzna

Beerg

Cichy Podglądacz
Polecam Polecam,ale musisz mieć do tego głowę. Miałem kilka takich przygód magiczny czas, aktualnie też wstępuję w taką relację klucz znaleźć odpowiednią parę i być odpowiednią osobą, może oprócz tego loda od faceta to dziwne...

Kobieta

Bailarina de flamenco

Podrywacz
zaprosiłabym takiego bulla, ale musiałby być anonimowy i mieć taką maskę

il_1588xN.1827018064_znp0.jpg

Mężczyzna

janeczek216

Nowicjusz
PYTANIE gdzie szukać już dłuższy czas i bez rezultatów. Na Śląsku jest tylko jeden ,,bar" dla swingersów i co jak będzie ktoś znajomy 😲. A mam żone. Znacie inne miejsca ??? Sauny to raczej człowiek chodzi się zrelaksować a nie na podboje.