A dziewictwo też kupujesz?Chej pienkna ile zapłacić?
A dziewictwo też kupujesz?Chej pienkna ile zapłacić?
Jeszcze jak! Tylko poczekaj do 10 czerwca, bo wtedy przyjdzie zasiłek z pośredniaka.A dziewictwo też kupujesz?
Kurde nie wiem czy do 10 dotrzymam.Jeszcze jak! Tylko poczekaj do 10 czerwca, bo wtedy przyjdzie zasiłek z pośredniaka.
Zawsze dziewicaKurde nie wiem czy do 10 dotrzymam.
Duży musisz mieć ten zasiłek.Można się zaczepić na stałe? Obiecuję, że dziewictwo będzie można co 3 tygodnie kupować, tyle trwa rekonwalescencja po rekonstrukcji błony.
To jest podejrzane, że jesteś tak zorientowany....Zasiłek to 181 pln a rodzinnego jest 189
Tym bardziej że raz w życiu "wzienem", ( z dedykacją dla @luzik27 ) jak miałem 19 lat tuż przed pójściem do wojskaTo jest podejrzane, że jesteś tak zorientowany....
Co to za edycja postów xDTym bardziej że raz w życiu "wzienem", ( z dedykacją dla @luzik27 ) jak miałem 19 lat tuż przed pójściem do wojska
Przed chwilą pisała, że ktoś jej kradnie majtkiBardzo dojrzała odpowiedź. Serio. Ale mi powiedziałaś, jeśli jesteś kobietą to się zweryfikuj i tyle, nie ma co się unosić.
Zasiłek z pośredniaka, to inaczej zasiłek dla bezrobotnych, który jest większy niż świadczenia rodzinne. A dostaję go, bo w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem.Zasiłek to 181 pln a rodzinnego jest 189
Ferdziu, czy to Ty?Zasiłek z pośredniaka, to inaczej zasiłek dla bezrobotnych, który jest większy niż świadczenia rodzinne. A dostaję go, bo w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem.
Najlepsza możliwa droga uwiarygodnienia sięFajkowe konto to Ty Chyba masz
Może jakiś Oolong.że ktoś jej kradnie majtki
Ja bym chętnie swojej Szefowej majtki zwędziłMoże jakiś Oolong.W "Dragon Ballu" bohater o tym imieniu został wyrzucony ze szkoły transformacji za kradzież majtek nauczycielki.
Ogólnie to w tym anime fetysz majtkowy przewijał się nader często. Nie tylko w tym zresztą.
Spóżniłeś sięJa bym chętnie swojej Szefowej majtki zwędził![]()
Będę musiał tego posta wrzucić do "Żałuję,że nie zrobiłem tego w przeszłości"Spóżniłeś się![]()
Faktycznie, coś takiego jest, ale dawno nie "chodziło"Będę musiał tego posta wrzucić do "Żałuję,że nie zrobiłem tego w przeszłości"? Był chyba kiedyś taki temat,prawda?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Z | Feet slave website | Fetysze i perwersje | 0 | |
![]() |
Cuckold i feet | Fetysze i perwersje | 15 | |
M | Są jakieś chętne kobiety do wysłania swoich feet. | Ogłoszenia | 1 | |
![]() |
Feet | Fetysze i perwersje | 44 | |
![]() |
Feet | Fetysze i perwersje | 8 |