• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Feet

Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
Widzę, że masz adoratora który przychodzi do domu. Zapytaj swojego faceta. Podejrzewam że może wiedzieć kto to zrobił. Przecież trzeba trochę czasu żeby się spuścić. Jeszcze do buta? To już nie jest w modzie zrobić maseczkę odżywiającą na skórę twarzy czy na biuście?

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Hello czy ktoś się wam spuścił kiedyś do buta? Masakra ja miałam taką sytuację 🫣
Stopy z neta...
Posty o kradnięciu bielizny, kolegach, którzy gwałcą wzrokiem i teraz o spermie w butach...
Jak nic facet i fejk konto 😂
Podsumuje to tak:

Ic_Stont-Koszulka-Biala-87227_1061253.jpg

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Najgorsze, że tacy oszuści nie muszą się weryfikować, a i tak stado napalonych samców będzie przy nich skakać.
Czy to jest takie najgorsze? To chyba jest naturalna selekcja po prostu. Zobacz działy fotkowe, wykazujesz, że ktoś używa kradzione fotki, ale dwa posty dalej już są komentarze jakie piękne są "jej" cycki.
To jest poziomy, to jest kultura xD
Zarzucić bycie fejkiem, najbardziej zweryfikowanej osobie na forum 😂😂😂
Dlatego to takie zabawne :ROFLMAO:
Dobra, to ja też rzucę korony argument, bo czemu nie 😂
Chłopie... Nie zesraj się ❤️
Mic drop ;)

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Czy to jest takie najgorsze? To chyba jest naturalna selekcja po prostu. Zobacz działy fotkowe, wykazujesz, że ktoś używa kradzione fotki, ale dwa posty dalej już są komentarze jakie piękne są "jej" cycki.
Dla mnie najgorsze, bo mam świadomość że jestem tej samej płci co inni śliniący się do fejkowych fotek i później w świat idzie opinia, że wszyscy faceci są tacy sami. Za to wy kobietki musicie się z rożnymi spermiarzami męczyć, i to takie moje małe pocieszenie ;)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Dla mnie najgorsze, bo mam świadomość że jestem tej samej płci co inni śliniący się do fejkowych fotek i później w świat idzie opinia, że wszyscy faceci są tacy sami. Za to wy kobietki musicie się z rożnymi spermiarzami męczyć, i to takie moje małe pocieszenie ;)
Ale zobacz jak dobrze wypadają ci "normalni" wtedy na tle oszołomów ;)
Fajkowe nie, @Saanvi to przepiękna kobieta. 😊
Tak, zapłaciłam jej za ten komentarz :ROFLMAO:
Dziękuję 😘