Raczej nie na stopy z avatara, bo to jakiejś NatashyNo jeszcze nie miałem takiej sytuacji. Ale wszystko się może zdarzyć. Gdzie takie atrakcje?
Stopy z neta...Hello czy ktoś się wam spuścił kiedyś do buta? Masakra ja miałam taką sytuację 🫣
W stanie gotowości alarmowej śpi w butach. Na kacu jakies, hm...5 minutNie wiem ile potrzebuje facet żeby dojść do butów...
Cholera znowu przyłapane fejk kontoRaczej nie na stopy z avatara, bo to jakiejś Natashy![]()
Zmieniła na inne aby było mniej podejrzanie.Cholera znowu przyłapane fejk konto
Fajkowe konto to Ty Chyba maszZmieniła na inne aby było mniej podejrzanie.
Bardzo dojrzała odpowiedź. Serio. Ale mi powiedziałaś, jeśli jesteś kobietą to się zweryfikuj i tyle, nie ma co się unosić.Fajkowe konto to Ty Chyba masz
Najgorsze, że tacy oszuści nie muszą się weryfikować, a i tak stado napalonych samców będzie przy nich skakać.Bardzo dojrzała odpowiedź. Serio. Ale mi powiedziałaś, jeśli jesteś kobietą to się zweryfikuj i tyle, nie ma co się unosić.
To jest poziomy, to jest kultura xDFajkowe konto to Ty Chyba masz
Czy to jest takie najgorsze? To chyba jest naturalna selekcja po prostu. Zobacz działy fotkowe, wykazujesz, że ktoś używa kradzione fotki, ale dwa posty dalej już są komentarze jakie piękne są "jej" cycki.Najgorsze, że tacy oszuści nie muszą się weryfikować, a i tak stado napalonych samców będzie przy nich skakać.
Dlatego to takie zabawneTo jest poziomy, to jest kultura xD
Zarzucić bycie fejkiem, najbardziej zweryfikowanej osobie na forum![]()
Mic dropDobra, to ja też rzucę korony argument, bo czemu nie
Chłopie... Nie zesraj się![]()
Dla mnie najgorsze, bo mam świadomość że jestem tej samej płci co inni śliniący się do fejkowych fotek i później w świat idzie opinia, że wszyscy faceci są tacy sami. Za to wy kobietki musicie się z rożnymi spermiarzami męczyć, i to takie moje małe pocieszenieCzy to jest takie najgorsze? To chyba jest naturalna selekcja po prostu. Zobacz działy fotkowe, wykazujesz, że ktoś używa kradzione fotki, ale dwa posty dalej już są komentarze jakie piękne są "jej" cycki.
Ale zobacz jak dobrze wypadają ci "normalni" wtedy na tle oszołomówDla mnie najgorsze, bo mam świadomość że jestem tej samej płci co inni śliniący się do fejkowych fotek i później w świat idzie opinia, że wszyscy faceci są tacy sami. Za to wy kobietki musicie się z rożnymi spermiarzami męczyć, i to takie moje małe pocieszenie![]()
Tak, zapłaciłam jej za ten komentarzFajkowe nie, @Saanvi to przepiękna kobieta.![]()
Saanvi i fejkowe kontoFajkowe konto to Ty Chyba masz
O, czyli wleci bliczek, ekstra.Tak, zapłaciłam jej za ten komentarz
Dziękuję![]()
Chej pienkna ile zapłacić?Jak coś to za wyższą kwotę mogę wysłać nudesa.![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Z | Feet slave website | Fetysze i perwersje | 0 | |
![]() |
Cuckold i feet | Fetysze i perwersje | 15 | |
M | Są jakieś chętne kobiety do wysłania swoich feet. | Ogłoszenia | 1 | |
![]() |
Feet | Fetysze i perwersje | 44 | |
![]() |
Feet | Fetysze i perwersje | 8 |