• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazjuje ktos o swoich dziewczynach zonach zapraszam

Mężczyzna

Kokos90

Nowicjusz
Mnie jara pokazywanie mojej dziewczyny innym. Fantazjuję np. że przychodzą do mnie kumple na grilla, a moja dziewczyna chodzi nago przy wszystkich. I dodatkowo gramy w jakąś grę i wygrany może wylosować coś ekstra np. ona siada na stole z rozłożonymi nogami i on może zrobić zdjęcie jej cipki, albo może ją polizać itd.
🤤
A fajnie też, jak by oni byli też ze swoimi dziewczynami w tej samej roli 😍

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
zapraszam do fantazji
Fantazję miałem Tera rzeczywiście spełniamy je i powiem tak niema to jak kilka mocnych orgazmów iu Pani która Cię kręci i na.w sobie dwa kutasy która odpływa ...każdy ma swoje upodobania ale każda kobieta marzy by być z dwoma mimo że mówi bo się wstydzi ale wiem że to jest niebo dla Pan

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Mnie jara pokazywanie mojej dziewczyny innym. Fantazjuję np. że przychodzą do mnie kumple na grilla, a moja dziewczyna chodzi nago przy wszystkich. I dodatkowo gramy w jakąś grę i wygrany może wylosować coś ekstra np. ona siada na stole z rozłożonymi nogami i on może zrobić zdjęcie jej cipki, albo może ją polizać itd.
🤤
A fajnie też, jak by oni byli też ze swoimi dziewczynami w tej samej roli 😍
Wymiana jest też spoko powsuwasz moja a ja twoja kobietę ...

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Uważaj czego pragniesz...to stare i prawdziwe powiedzenie. Wszyscy bardzo chcemy przejść na ciemną stronę mocy, ale jak będziemy się w tedy czuli to jedna wielka niewiadoma. Może okazać się że to do czego tak uparcie dążymy, kiedy wielu mówi że to amoralne, okaże się wielkim rozczarowaniem. Gdy zobaczymy naszą ukochaną partnerkę w takiej sytuacji, której z pamięci wymazać się już nieda. Na tyle znasz siebie na ile Cię sprawdzono. Fantazja jest najbezpieczniejsza.

Tak tylko piszę 😉

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Uważaj czego pragniesz...to stare i prawdziwe powiedzenie. Wszyscy bardzo chcemy przejść na ciemną stronę mocy, ale jak będziemy się w tedy czuli to jedna wielka niewiadoma. Może okazać się że to do czego tak uparcie dążymy, kiedy wielu mówi że to amoralne, okaże się wielkim rozczarowaniem. Gdy zobaczymy naszą ukochaną partnerkę w takiej sytuacji, której z pamięci wymazać się już nieda. Na tyle znasz siebie na ile Cię sprawdzono. Fantazja jest najbezpieczniejsza.

Tak tylko piszę 😉
Heh dobrze piszesz kolego z tym że u nas to już jest etap inny jest na początku ciężko niektórzy wycofują się ale u nas udało się.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Gratuluję, to naprawdę wysoki poziom zaufania. Ja osobiście też jestem spokojny, że gdyby moja żona skoczyła na bok to i tak mnie nie opuści. Zbyt wiele nas łączy..a sex to tylko sex i nawet to, ma zemną pod dostatkiem. Nie wiem jednak jak bym zareagował gdyby żona spędzając czas z innym bawiła się lepiej niż ze mną. Nie mówię o bzykanku tylko o normalnym ludzkim spędzaniu czasu we dwoje. To mogło by zaboleć

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Gratuluję, to naprawdę wysoki poziom zaufania. Ja osobiście też jestem spokojny, że gdyby moja żona skoczyła na bok to i tak mnie nie opuści. Zbyt wiele nas łączy..a sex to tylko sex i nawet to, ma zemną pod dostatkiem. Nie wiem jednak jak bym zareagował gdyby żona spędzając czas z innym bawiła się lepiej niż ze mną. Nie mówię o bzykanku tylko o normalnym ludzkim spędzaniu czasu we dwoje. To mogło by zaboleć
Jak coś to priv