• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazjowanie erotyczne to ludzka rzecz

Status
Zamknięty.

fraszka

Podrywacz
dwie laski i facet??? A w życiu! żeby facet za przeproszeniem najpierw maczał sie w jakieś ... a potem wchodził we mnie, albo na zmiane całował moje usta i jej srom???
Zawsze w moich fantazjach jestem tylko ja i On. Ale ostatnio wymysliłam że mogłaby nas jakaś ona podglądać... a może lepiej on?

rose

Biegły Uwodziciel
fraszko popieram!! w bardzo obrazowy sposób przedstawiłaś sytuacje. ŻADNYCH TRÓJKˇTÓW!! nie będę się dzielić moim mężczyzną z jakąś.. :D

Inżynier

Biegły Uwodziciel
:roll: Do bra ja nic nie napisałem, nigdy nie robiłem tego z dwiema, ale słyszałem od dziewcząt, że tak lubią. Może one posiadają wyjątkowe upodobania. :?:

esther

Seks Praktykant
moje fantazje : ja moj partner + jakas goraca ognista piekna zgrabna dlugowlosa brunetka... jakos nie kreci mnie scenariusz : ja + 2 faceci... moj facet mi w zupelnosci wystarcza... ale chetnie przemienilabym w rzeczywistosc moje bisexualne fantazje... ale tylko z moim miskiem... bez niego bylaby to zdrada... z nim - niezapomniane doswiadczenie sexualne... moze kiedys...

fraszka

Podrywacz
mój tez lubił blondynki... jedna nawet za bardzo... a ja byłam czarna jak się poznaliśmy, a potem ruda... :D

ted

Biegły Uwodziciel
Ja tez wole albo ciemny braz albo czarne no i jeszcze zeby sie krecili no chociaz falowaly :), nie przepadam za takimi prostymi sa takie troche bez zycia :)

Krzyś

Nowicjusz
a dla mnie kolorek włosów nie ma znaczenia, zarówno blond jak i czarne są spoko, aby ich posiadaczka była cool i miała to coś ... No i żeby te włoski były troszkę zadbane, przystrzyżone i nie przetłuszczające się .... Po prostu aby kobieta dbała o siebie :wink:

Serenity

Seks Praktykant
Ja znowu jestem jakis odmieniec, bo ani sex w trojkaciku anie 2 kobiety ( mezczyzni tym bardziej ) zawsze ja i moja partnerka. Glownie moje fantazje przedstawiaja rozne sytuacje, miejsca oraz rozne jej ponczoszki albo rajstopki. Trojkacik to by mnie krew zalala, po pierwsze jakis facet zabawiajacy sie z moja ukochana ? Zabilbym go na miejscu i tyle z tego trojkaciku by bylo :p W druga strone ? Tez nie, jestem zaangazowany w zwiazku z moja 2 polowa i tylko z nia i nawet zadne fantazje tego nie zmieniaja. Zreszta nigdy nei mialem takich ciagotek. Taki trojkat kojarzy mi sie ze zmeczeniem bardziej niz z przyjemnoscia. Jakby moja ukochana mi zaproponowala trojkat to niezgodzilbym sie a jakby nalegala to bym sie zaczol zastnawiac czy to ta sama osoba z ktora rozpoczolem ten zwiazek.

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Moje fantazje skłaniają się raczej tylko do kochania się z moją drugą połową w przyjemnych miejscach. Wszelkie trójkąty, czy to dwóch mężczyzn, czy to dwie kobiety, odpadają :) .

A fantazją samą w sobie jest przebywanie nad morzem, drewniany dom, ładnie urządzony, z basenem, nad samą wodą z oknem w jej stronę, dookoła "posiadłości" wysoki, gęsty żywopłot, a my w wodzie zaczynamy grę wstępną. Potem zaś wychodzimy i kładziemy się na dużym, pościelonym materacu i kończymy na zbliżeniu. Słońce delikatnie suszy nasze przemoczone ciała, wiatr dodatkowo pobudza wszelkie zmysły a my tak skąpani w przewiewnej pościeli oddajemy się żywiołom namiętności...

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Też o tym rozmawialiśmy z moją Dziewczynką i wyszło:
-na mokrej trawie
-w jeziorze w nocy i w dzień
-na plaży w nocy
-pod prysznicem
-na balkonie(10 piętro)
-w nocy na cmentarzu
-i w nocy, włamać się do jakiegoś zakładu i na jakiejś maszynie.
Niestety na razie nie mamy zamiaru wprowadzić tego w życie bo jeszcze nie było tego naszego pierwszego prawdziwego zbliżenia.

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
lol śmiesznie to brzmi, nie macie za sobą pierwszego razu a rozmyślacie gdzie by tu... litości :lol:

To było tak abstrachując od tematu, natomiast co do samych fantazji to kochać się na łonie natury w czasie ciepłego, letniego deszczu lub też w gęstej mgle, tak aby nikt wokoło nie mógł tego dostrzec ;) .

prawnik28

Seks Praktykant
na trawce, na hali-albo na polanie w lesie- ja,ukochana kobieta i niezły seks...Mmmm...i koszyk z jedzeniem- ciasto,owoce, kanapki- i dobre wino.

Status
Zamknięty.