• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje związane ze Świętym Mikołajem

Kobieta

psotka

Cichy Podglądacz
A ja napisałam list do Świętego Mikołaja. Wkrótce dostałam paczkę z niedrogim a rewelacyjnym stymulatorem łechtaczki.
Jak go używam, to zamykam oczy i wyobrażam sobie, że mnie tam mizia brodaty pan w czerwonym stroju. 🎅

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Taka zwykła fantazja...
Ja przebrany za elfa, kolega za Świętego Mikołaja. Latamy saniami po całym świecie i włamujemy się do domu niegrzecznych kobiet. Przywiązujemy je do łóżek i łaskoczemy, aż będą miały dosyć. Kiedy będą na skraju wytrzymałości zaczynamy je ostro posuwać aż do spustu. Po 3 minutach seksu wycieramy penisy o firankę i wychodzimy.

Kobieta

psotka

Cichy Podglądacz
Taka zwykła fantazja...
Ja przebrany za elfa, kolega za Świętego Mikołaja. Latamy saniami po całym świecie i włamujemy się do domu niegrzecznych kobiet. Przywiązujemy je do łóżek i łaskoczemy, aż będą miały dosyć. Kiedy będą na skraju wytrzymałości zaczynamy je ostro posuwać aż do spustu. Po 3 minutach seksu wycieramy penisy o firankę i wychodzimy.
Ho ! Ho ! Ho ! Aż trzy minuty ? 😉