• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje z nieznajomym/nieznajomą

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Zdarza mi się o kimś nieznajomym pomyśleć w kontekście seksualnym, np. mijając na ulicy kogoś wizualnie w moim typie, ale fantazji takich nie miewam, mój zdrowy rozsądek i ogólne podejście do seksu blokuje w głowie takie tematy. 🙂
Twoje podejście do seksu Cię blokuje?

A co z opowiadanie piekelnej namiętności?

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Twoje podejście do seksu Cię blokuje?

A co z opowiadanie piekelnej namiętności?
Wątek dotyczy nieznajomych, a z racji tego, że ja osobiście nie uznaję ons, które z reguły dotyczą osoby dopiero poznanej, to po prostu nie mam takich fantazji, bo moja głowa je odrzuca, w sumie może nawet nie tyle co odrzuca, a po prostu się nie rodzą. 🙂

Nawiązując do opowiadań - myślę, że dało się wyczuć, że między głównymi bohaterami jest jakaś relacja i nie są dla siebie nieznajomymi. 🙂 Podejście do seksu myślę, że mam dosyć otwarte, zasada jest taka, że muszą być jakieś uczucia, mechaniczny seks mnie nie rajcuje. 🙂

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Wątek dotyczy nieznajomych, a z racji tego, że ja osobiście nie uznaję ons, które z reguły dotyczą osoby dopiero poznanej, to po prostu nie mam takich fantazji, bo moja głowa je odrzuca, w sumie może nawet nie tyle co odrzuca, a po prostu się nie rodzą. 🙂

Nawiązując do opowiadań - myślę, że dało się wyczuć, że między głównymi bohaterami jest jakaś relacja i nie są dla siebie nieznajomymi. 🙂 Podejście do seksu myślę, że mam dosyć otwarte, zasada jest taka, że muszą być jakieś uczucia, mechaniczny seks mnie nie rajcuje. 🙂
Pozostaje tylko pytanie, czy opowiadanie jest fantazją, czy doświadczeniem?

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Ja miewam fantazje o osiedlowym dresie. Mieszkam na blokowisku z kibolami, mialem pare razy nieprzyjemne sytuacje. Uchodzę za takiego nie wiem, moze zarozumialego (choc nie jestem), moze pedziowatego. No i jak ktos tak budzi we mnie zagrozenie, to szukam sposobow na rozwiazanie sytuacji. I tak zrodzila sie fantazja, ze ide po jakies bułki czy inne cuda na osiedlu, a jak przechodze koło boisk, wdaje sie w jakas niezbyt przyjemna rozmowę z paroma takimi ziomkami. I w koncu idę gdzies z jednym z nich dalej. Taki typowo kaprawy, gruby dosyc lysy niewysoki drechol w kapturze. No i on gdzies w kącie posuwa mnie w usta czy tam cos jeszcze, aż dochodzi. I od tej pory mam znow spokoj...