• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje o żonach. Jakie macie

Mężczyzna

rob_1979

Nowicjusz
Hej wszystkim. Ciekawi mnie jakie macie fantazje o swoich żonach. Jedna z moich wielu fantazji jest taka że chciałbym zobaczyć moją 36 letnią żonke jak uprawia sex w biurze ze swoim starym szefem

Zostawiam ją w domu z moimi siostrzeńcami, a jej coś odbija i zaczyna ich prowokowac do tego stopnia, że doprowadza wszyzstkich trzech kolejno do orgazmu. A na druga nóżkę za chwilę przychodzi ubrana bardzo prowokująco żeby powtórzyli robiąc to sami na czarną mini spódniczkę.

Mężczyzna

Eryk70

Nowicjusz
Moja żona pojechała z koleżanką na narty. To jej dawna przyjaciółka, która przyleciała po kilkunastu latach ze Stanów na urlop. Babski weekend w Białce ⛷️. Okazuje się że zostają do poniedziałku!? Dodam tylko, że koleżanka jest rozwódką.

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Moja żona pojechała z koleżanką na narty. To jej dawna przyjaciółka, która przyleciała po kilkunastu latach ze Stanów na urlop. Babski weekend w Białce ⛷️. Okazuje się że zostają do poniedziałku!? Dodam tylko, że koleżanka jest rozwódką.
I czego oczekujesz od żony po tym wyjeździe? :p