Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ja co prawda żony nie mam, ale mam partnerkę. Sam tego nie zaproponuję, choć jesteśmy bardzo otwarci w seksie, ale coraz bardziej dryfuję ku myśli, że z chęcią bym ją zobaczył w akcji z jakimś młodym wysportowanym byczkiem.
Ja mam trochę inną fantazję, chciałbym oglądać jak kolega i jego żona się zabawiają, oczywiście za ich zgodą, albo żeby mnie zaprosili do trójkąta.
Taki trochę odwrotny cuckold
Moja fantazja to wymiana z inną parą W sensie sex we czwórkę żeby ją rżnoł inny facet a ja żebym obok rżnoł inną pannę A najlepsze jest to że ona też by chciała Do tego chciał bym też zobaczyć jak moja żona liże cipkę innej pannie.I jak się o to spytałem to powiedziała że chciała by kiedyś spróbować wylizać jakąś cipę mimo że nie jest bi.
Ja może nieco zaskoczę swoją fantazją. Raczej nie fantazjuję i nie mam zbytniej ekscytacji sytuacją w której byłbym bezpośrednim obserwatorem zabaw mojej Ż z innym facetem. Ale….chcialbym usłyszeć jak mi opowiada z pikantnymi szczegółami o jakimś swoim wyskoku w bok. Chyba u mnie wyobraźnia jest silniejsza niż bodźce wzrokowe
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.