• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje o żonach. Jakie macie

Mężczyzna

Adoka

Nowicjusz
Moje fantazje obracają się głównie wokół cuckoldu, przede wszystkim zobaczenie żonki jak zabawia się nią grupa napalonycn facetów, żonka jako prezent urodzinowy dla jej szefa, czy to że mówi że idzie do koleżanki a tak naprawdę spotyka się z przystojnym mężczyzną albo z kilkoma i wiele takich

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
W temacie...
Wyzwolić swoją przyjaciółkę z okowów moralności...żeby okazała wdzięczność swojemu koledze za codzienne odwożenie z pracy...żeby trening na siłowni nieco się Jej przedłużył...:)

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Ja fantazjuje ale o żonach i dziewczynach moich kolegów, ale to nie są fantazje w stylu że uprawiam z nimi seks, chciałbym bardzo widzieć na żywo jak kolega uprawia seks ze swoją żoną lub dziewczyną, żeby mnie zaprosili żebym na nich popatrzył podczas igraszek albo sytuacja że przypadkowo ich widzę ;) jak narazie miałem tylko jedna sytuację gdzie przypadkowo ich usłyszałem podczas seksu i było to bardzo podniecające

Mężczyzna

Baron73

Cichy Podglądacz
Ja fantazjuje ale o żonach i dziewczynach moich kolegów, ale to nie są fantazje w stylu że uprawiam z nimi seks, chciałbym bardzo widzieć na żywo jak kolega uprawia seks ze swoją żoną lub dziewczyną, żeby mnie zaprosili żebym na nich popatrzył podczas igraszek albo sytuacja że przypadkowo ich widzę ;) jak narazie miałem tylko jedna sytuację gdzie przypadkowo ich usłyszałem podczas seksu i było to bardzo podniecające

Mężczyzna

ona2005ion

Cichy Podglądacz
Ja lubię fantazjować ze moją dziewczyną obciąga szefowi / menedżerowi, za fory w pracy. Albo podczas jej wyjść firmowych zawsze sobie wyobrażam że ją maca po cyckach, udach jak jest pijana i każe jej lizać wora