• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje o żonach. Jakie macie

Mężczyzna

PanRob

Cichy Podglądacz
Mężczyzna

OniOna9398

Cichy Podglądacz
Ja mam fantazję tego typu że po domówce albo jakimś grillu Lądujemy u nas w domu ja z moją dziewczyną i dwoma kolegami bo jeszcze nam było mało finalnie dochodzi do tego że wszyscy jesteśmy ostro pijani Siedzimy w salonie oglądając jakiś film miałem ochotę pobawić się cipką Natalii więc ją rozebrałem całkowicie do naga Robiłem jej palcówę w międzyczasie też się całkowicie rozebrałem i od razu powiedziałem kumplom żeby też się Rozebrali jak wszyscy to wszyscy no i tak doszło do tego że moja Natalia była ruchana we wszystkie dziury na raz Marzy mi się to i wiem że kiedyś spełnię te fantazje.

Mega mnie podnieca fantazjowanie o ruchaniu Natalii na trzy baty

Fantazjuje też o tym jak Moja Natalia obciąga dwóm moim kumplom z drużyny piłkarskiej Arkowi i Piotrkowi Bo oboje mieli grube i duże kutasy Chciałbym żeby ją zruchali ostro Chciałbym zobaczyć jak podczas obciągania kumple biją ją po buzi swoimi kutasami