No tak i wtedy zaczolem fantazjować o żonie że starszym tym bardziej ze pół godziny wcześniej żonka powiedziała mi że nie mą majtek to poszliśmy na górę na szybki numerek a gdy wracaliśmy to minęliśmy się z tym panem który potem co chwilę z moją chciał tańczyć
Taka fantazja że organizuję do trójkąta kogoś znajomego/bliskiego, ma na twarzy maske, żona wyczynia z nim rózne rzeczy i nie wie ze to ktos kogo bardzo dobrze zna..
A ja mam troszke inną fantazję, o tym jak żona mojego kolegi mnie dominuje czasem zdarza⁹ się też mi fantazjować jak kolega razem z żoną robią ze mną co chcą i jestem ich seksualnym niewolnikiem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.