• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje o użytkownikach forum :D

Mężczyzna

CumLoverFunPower

Seks Praktykant
odkąd podjąłem temat kupna bielizny @Karotka , jest to jedyną bohaterk dojścia ,po widoku tyłeczka w jej aukcjch, sorry ale musiałem bo ciałko extra naturalne bez ulepszaczy w grficznych edytorach , pozdrawiam

Mężczyzna

Misfit

Nowicjusz
Gorszych? Po mnie? No to ja się czuję teraz niedoceniony. W takim razie ja mogę pić i rozmawiać, a Ty tylko rozmawiać

Mężczyzna

Misfit

Nowicjusz
Fantazjowanie o rozmowach chyba nie jest tu najpopularniejsze, nietypowy kink ;) To ja z winkiem 🍷
Porozmawiać z kimś, kto patrzy w podobnym kierunku, ale ma własny punkt widzenia i coś do powiedzenia, to coś znacznie bardziej pobudzającego niż większość pomysłów tutaj.
I myślę, że znacznie trudniej o taką rozmowę niż o inne proponowane tutaj rozrywki.
Niech będzie wino, zwłaszcza jeśli pasuje do szminki i paznokci 🥃

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Kurde, a w sumie mam taką jedną fantazję 🤔
Nie wymienię z imienia i choć ta użytkowniczka już tu nie wchodzi to cały czas mam z nią kontakt i kiedyś może tu jeszcze wróci ❤️
I mimo, że wątpię, żeby to się jeszcze udało...
To cały czas mam fantazję, żeby móc ją jeszcze dotknąć przed ślubem, przytulić i pocałować 🔥
A jak coś takiego się skończy to już nie ma żadnego znaczenia ❤️