Masz napisać tutaj swoja fantazje o użytkowniku SF. Nic więcej, to nie jest wątek o domniemaniach, tylko o fantazjachMoze, gdyby spotkac kogos w realu to by cos z tego wyszlo? Ci, co sie znaja osobiscie to im chyba bedzie latwiej. A tak to ciezko. Nawet, gdy ktos wrzuca swoje zdjecia...
Miło czytaćOwszem, gdy czytam posty poszczególnych użytkowniczek forum, to na myśl o tym, jakie są otwarte i jakie mają upodobania, zdarza mi się o nich fantazjować.
Np. o @AgaAgnieszka @PaniTrycholog @JeanGrey @Saanvi @Pani855 @PaniMargaret @Ellena @Helena57 @Krystyna.X @dessi1979 @Kasienkablonde (vel @Kasienkablonde1 ) @Rene93 czy @Rikke i @Guilty Pleasure - ich posty, słowa, potrafią czasem działać na wyobraźnię i rozpalać.
Gdy kobieta jest inteligentna, pozytywnie nastawiona i ma poczucie humoru, to tym większej nabieram na nią ochoty.
Ulalala... @Banisteriopsis2 bardzo pojemną masz wyobraźnię! Tyle kobiet do fantazjowania, a wszystko w jednej głowie. Widać, mądra głowa wiele pomieści .Owszem, gdy czytam posty poszczególnych użytkowniczek forum, to na myśl o tym, jakie są otwarte i jakie mają upodobania, zdarza mi się o nich fantazjować.
Np. o @AgaAgnieszka @PaniTrycholog @JeanGrey @Saanvi @Pani855 @PaniMargaret @Ellena @Helena57 @Krystyna.X @dessi1979 @Kasienkablonde (vel @Kasienkablonde1 ) @Rene93 czy @Rikke i @Guilty Pleasure - ich posty, słowa, potrafią czasem działać na wyobraźnię i rozpalać.
Gdy kobieta jest inteligentna, pozytywnie nastawiona i ma poczucie humoru, to tym większej nabieram na nią ochoty.
Ja podpisuję się pod tym co powiedział @Banisteriopsis2 całym sobą. Też często zdarza mi się gdy czytam wpisy użytkowniczek wyobrażać je sobie i uruchamiać wyobraźnię. I zwykle w fantazjach występują pojedynczo, ale przyznam, że podsunęłaś fajny pomysł aby to były wszystkie razem. Nie wiem, czy moja wyobraźnia tak daleko sięga, ale warto spróbowaćUlalala... @Banisteriopsis2 bardzo pojemną masz wyobraźnię! Tyle kobiet do fantazjowania, a wszystko w jednej głowie. Widać, mądra głowa wiele pomieści .
A te wszystkie babeczki w tych fantazjach, to tak razem czy każda osobno ?
Wszystkie razem, przecież to jest harem a Ty raczej hm...uległy bardziej Jak wszystkie włączą tryb lekkiej dominacji no to.....ja nie wiemJa podpisuję się pod tym co powiedział @Banisteriopsis2 całym sobą. Też często zdarza mi się gdy czytam wpisy użytkowniczek wyobrażać je sobie i uruchamiać wyobraźnię. I zwykle w fantazjach występują pojedynczo, ale przyznam, że podsunęłaś fajny pomysł aby to były wszystkie razem. Nie wiem, czy moja wyobraźnia tak daleko sięga, ale warto spróbować
Aha, jeszcze do tej listy dodałbym @DamaPik @Kateandremy i @Aga DP
No, część z nich już się tutaj raczej nie udziela - po prostu pamiętam, że potrafiłem się mocno nakręcić, gdy czytałem ich posty.Tyle kobiet do fantazjowania
Osobno.A te wszystkie babeczki w tych fantazjach, to tak razem czy każda osobno ?
Może nie uwierzysz, ale to moja najlepsza fantazjaWszystkie razem, przecież to jest harem a Ty raczej hm...uległy bardziej Jak wszystkie włączą tryb lekkiej dominacji no to.....ja nie wiem
Już widzę epitafium na Twoim nagrobku.....zajechany przez 17 kobiet na własne życzenieMoże nie uwierzysz, ale to moja najlepsza fantazja
Tylko 17? Muszę przejrzeć chyba jednak jeszcze wpisy użytkowniczekJuż widzę epitafium na Twoim nagrobku.....zajechany przez 17 kobiet na własne życzenie
Widzę, że i fantazje o wpisie w księdze rekordów Guinnessa chodzą Ci po głowie .Tylko 17? Muszę przejrzeć chyba jednak jeszcze wpisy użytkowniczek
A co szkodzi połączyć przyjemne z pożytecznym?Widzę, że i fantazje o wpisie w księdze rekordów Guinnessa chodzą Ci po głowie .
Ambitny chłopak .
Rekord to 919 stosunków... Tyle aktywnych użytkowniczek nie ma xDA co szkodzi połączyć przyjemne z pożytecznym?
A tak na marginesie ciekawe czy ktoś już próbował bić taki rekord
Ło matko! Ale to chyba chodzi o kobietę. Z tego co wiem to nawet Polka była kiedyś rekordzistkąRekord to 919 stosunków... Tyle aktywnych użytkowniczek nie ma xD
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 39 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |