• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Nylonowestópki

Cichy Podglądacz
Chciałbym zlizać spermę ze stóp mojej żony. Najlepiej w cieniutkich rajstopkach. Ale pojawia sie problem, bo jak już dojdę na jej stópki, to podniecenie mija.
A sperma innego faceta nie wchodzi w grę.

Wojtek pantyhose

Seks Praktykant
Moja fantazja iść np. gdzieś w parku i stanąć przy ławce gdzie siedzi osoba, udając że wleciało mi coś do buta ściągnołbym bym i masował stopę w skarpetce, osobą siedząca na ławce zapytała by się czy lubię sobie dotykać stopy odparł bym że tak w najbardziej lubię cienkie, powstała by dialog i osobą zaproponowała by mi abym usiadł ściągnoł buciki i ubrał przy cienkie skarpetki, mnie osobiście bardzo to podnieca ubralbym je i masował a mój kutas robił by się coraz bardziej twardy, nie wytrzymałabym i zaczął sobie walić aż do finału 😉

Mężczyzna

95_marriage_91

Cichy Podglądacz
A Mi sie marzy wziac Moja Zone z innym facetem tak zeby włożyć jej dwa kutasy naraz do cipki I wspólnie ja zalac. Po finale włożyć palce do jej muszelki i dać jej wszystko zmieszane z nich wylizać...