• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Kobieta

Agness

Nowicjusz
Gdybyś tylko wiedziała ilu z nas o tym fantazjuje, aby to Pani ruchała panów. Do tego tak jak pisałaś w dalszym poście. Ubrana, w rajstopach...

... a już nie wspomnę o mojej fantazji, aby to Pani ruchała mnie strap-onem na oczach swoich przyjaciółek. :D
A jakbym razem z koleżankami ruchała Cie na zmianę? Mogłybyśmy się zmieniać co kilka minut... :)

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
przeżyć taki jeden dzień w pracy, żeby każdy z facetów młodych i starych zaczał wysyłać niewybredne maile co chciałby ze mną zrobić. nagle tego jednego dnia nikt nie bedzie czul wstydu. jkaby zniknal na jeden dzien. ubrac się super sexi i tak prowadzic rozmowe ze doprowadzac ich do orgazmu. po prostu patrzec jak wyjmuja sobie sprzet i czytajac patrza na mnie i robia sobie dobrze. bez poczucia zażenowania czy zmieszania. jakby to bylo coś zwykłego.

Mężczyzna

robi44

Seks Praktykant
przeżyć taki jeden dzień w pracy, żeby każdy z facetów młodych i starych zaczał wysyłać niewybredne maile co chciałby ze mną zrobić. nagle tego jednego dnia nikt nie bedzie czul wstydu. jkaby zniknal na jeden dzien. ubrac się super sexi i tak prowadzic rozmowe ze doprowadzac ich do orgazmu. po prostu patrzec jak wyjmuja sobie sprzet i czytajac patrza na mnie i robia sobie dobrze. bez poczucia zażenowania czy zmieszania. jakby to bylo coś zwykłego.
Nierealne niestety 😉🙈