• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja ze starszą od siebie

Status
Zamknięty.

olaflubisz

Cichy Podglądacz
Witam.
Jestem nowy na tym forum i jest to mój pierwszy post tutaj. Jako że od zawsze marzyły mi się starsze, dojrzałe kobiety postanowiłem zapytać was czy jest to przypadek odosobniony. Zapewne nie :) Czy mieliście taką właśnie przygodę/romans ze starszą kobietą. Jak zainicjować taką znajomość.
Pozdrawiam forumowiczki i forumowiczów.

Oczywiście Panie, które byłyby zainteresowane bliższą znajomością (lub chociażby i nawet rozmową) proszę o kontakt: olaflubisz@interia.pl :) Mieszkam w Krakowie

Ostatnia edycja:

Sabina

Cichy Podglądacz
owszem miałam fajnego chłopca co prawda wyszło tak trochę przypadkowo ale mile wspominam te kilka miesięcy znajomości. Może najpierw wysil się odrobinę i opisz siebie w profilu.

olaflubisz

Cichy Podglądacz
Dzięki wielkie za odpowiedź, profil zaktualizowany, więc ponawiam propozycję, mam nadzieję że zasiałem ziarno ciekawości :)

Status
Zamknięty.