• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazja o puszczaniu się

R

Randomowynick123

Guest
No właśnie kolejne konto na tinderze i cisza w wiadomościach:(
Albo se jaja robisz, albo nie jesteś kobietą. Na Tinderze laska jak nie ma żadnego zdjęcia i w opisie ma, że jest "brzydka i gruba", to i tak ma pary.

Ewentualnie masz shadowbana za tworzenie wielu kont w krótkim czasie.

Mężczyzna

twins

Podrywacz
Randomowynick123 A Ty zostań na forum, bo jesteś nie do zastapienia jeśli chodzi o działania rozpoznawczo- zwiadowcze w temacie. Wielu facetom jest to bardzo pomocne.
Twoje dane analityczne również, oczywiście.
Zdarza sie, że ADM prosi o potwierdzenie decyzji o odejśćiu. Nie potwierdzaj i juz.

R

Randomowynick123

Guest
Randomowynick123 A Ty zostań na forum, bo jesteś nie do zastapienia jeśli chodzi o działania rozpoznawczo- zwiadowcze w temacie. Wielu facetom jest to bardzo pomocne.
Twoje dane analityczne również, oczywiście.
Zdarza sie, że ADM prosi o potwierdzenie decyzji o odejśćiu. Nie potwierdzaj i juz.
Jestem tu nadal tylko dlatego, że jeszcze mnie nie usunął. Wchodzę z ciekawości jeszcze. Ale ogólnie mój pobyt tutaj jest już bez sensu.

Mężczyzna

twins

Podrywacz
Jestem tu nadal tylko dlatego, że jeszcze mnie nie usunął. Wchodzę z ciekawości jeszcze. Ale ogólnie mój pobyt tutaj jest już bez sensu.
Rozumiem. Sądzę, że wbrew powszechnemu mniemaniu wiele osób Twoje zniknięcie nie ucieszy, w tym mnie. Z tym, że nikt tego nie napisze, tak mają;):D Masz powody żeby być z siebie dumnym.
🥇A to ode mnie ,za zasługi w rozpoznaniu pola walki:)

Ostatnia edycja:
R

Randomowynick123

Guest
Rozumiem. Sądzę, że wbrew powszechnemu mniemaniu wiele osób Twoje zniknięcie nie ucieszy, w tym mnie. Z tym, że nikt tego nie napisze, tak mają;):D Masz powody żeby być z siebie dumnym.
Pff xD Nie ma żadnego powodu, żebym dalej tu został. Jestem inny niż reszta facetów tutaj, nie pasuję tu ani trochę, nawet tematyka tego forum jest dla mnie czymś, czego nie znam :)

Mężczyzna

twins

Podrywacz
Dżizas... Jaki efekt? Jakich działań? xD
Kontrowersyjne wypowiedzi:
- pobudzaja dyskusję
-poszerzają horyzonty myslowe uczestników
- dają inne spojrzenie na sprawe, niż moje własne
- wzbogacaja wiedzę o temacie
-pozwalają bardziej zrozumieć innych
-często potwierdzaja własne poglądy, gdy sądzimy, że jesteśmy w nich osamotnieni
-czasami powoduja zbliżenie ludzi
Ode mnie to już koniec tematu puszczania się:ROFLMAO:

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Ja też uważam, że @Randomowynick123 powinieneś tu zostać.
Stanowisz ważną część społeczności tego forum, wnosisz inny punkt widzenia i rozumiesz, że nie każdy musi się z nim zgadzać, rozumiesz, bo jesteś mądrym facetem.
Wcale nie musisz się puszczać, by być na forum o tematyce seksu :)

R

Randomowynick123

Guest
Ja też uważam, że @Randomowynick123 powinieneś tu zostać.
Stanowisz ważną część społeczności tego forum, wnosisz inny punkt widzenia i rozumiesz, że nie każdy musi się z nim zgadzać, rozumiesz, bo jesteś mądrym facetem.
Ja już tu powiedziałem co chciałem, więc już nie ma po co być tu aktywnym.

Wcale nie musisz się puszczać, by być na forum o tematyce seksu :)
Nie, nie muszę. Ale jednak wypadałoby mieć o nim jakieś pojęcie i doświadczenie, którego mi brak :)

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Ja już tu powiedziałem co chciałem, więc już nie ma po co być tu aktywnym.
ale wciąż jesteś aktywny, lubisz tu wchodzić, przyznaj się :)
Nie, nie muszę. Ale jednak wypadałoby mieć o nim jakieś pojęcie i doświadczenie, którego mi brak :)
Na pewno wiesz coś o seksie z teorii, filmików, pewnie też masz fantazje erotyczne... to już solidna podstawa by o seksie pisać. Do tego masz doświadczenie seksualne, dziewicą nie jesteś ;)
Nawet gdyby Cię seks nie bawił, zawsze możesz pisać o nim negatywnie, takie głosy też wywołują dyskusję :)

Co do decyzji o odejściu.... tylko krowa nie zmienia poglądów ;)

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Jestem kobietą, mam opis, zdjęcia, ładna jestem
Zgadzam się z @Randomowynick123 , dla mnie też jest to dziwne. Wiem, że to głupie ale kiedyś dla jaj założyłem sobie konto na zbiorniku jako kobieta. Bardzo mało danych i jakieś niewyraźne zdjęcie bez twarzy. Sam byłem zaskoczony ale już pierwszego dnia miałem kilka propozycji seksu, również za kasę. Nieprawdopodobne, ale prawdziwe...

R

Randomowynick123

Guest
ale wciąż jesteś aktywny, lubisz tu wchodzić, przyznaj się :)
Skoro jeszcze konta mi nie skasowali, to kusi mnie, żeby jeszcze coś poczytać póki mogę.

Na pewno wiesz coś o seksie z teorii, filmików, pewnie też masz fantazje erotyczne... to już solidna podstawa by o seksie pisać. Do tego masz doświadczenie seksualne, dziewicą nie jesteś ;)
Na chuj mi ta teoria xD

Co do decyzji o odejściu.... tylko krowa nie zmienia poglądów ;)
Powiedziałem, że kasuję konto, to kasuję. Nie chcę wyjść na kogoś, kto rzuca słowa na wiatr.