• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja na trójkąt

Mężczyzna

Miszcz

Cichy Podglądacz
Ja miałem ostatnio trójkąt. 2m1k.
Kobitka piękna, bardzo ciekawa uroda. Bawiliśmy się całą noc przy whisky, zamówiliśmy też pizzę. Mamy kontakt i chcemy znów się spotkać. Oni to małżeństwo, mówili, że to ich pierwsza taka zabawa, moją też z resztą była pierwszą taką zabawą. On mówił, że jest hetero, ale też chciał spróbować oral i anal, co bardzo ją podniecało. Ogólnie mega polecam coś takiego. Dodaje pewności siebie, chociaż to pewnie też zależy od tego cxy 3 osoby się dograją. Przede wszystkim trzeba dojrzale do tego podejść i samemu mieć dobrze w głowie, bo mogą wyniknąć smutne sytuacje jeśli ktoś porywa się na to z nieuporządkowanymi w głowie sprawami.

Kobieta

KakiOna

Cichy Podglądacz
Od jakiegoś czasu mamy z dziewczyną ochotę na trójkąt z kobietą. Ja 28 lat, ona 27.

Zauważyliśmy, że coraz częściej uprawiając seks fantazjujemy o tym, mamy sporo zabawek i czasem udajemy, ze np rucham inną kobietę(mam duży masturbator, realistyczny) a ona patrzy i bardzo ją to podnieca.

próbowaliście trójkąta? Jak wrażenia?
Nie próbowałam, ale czasami mam fantazję o trójkącie z kobietą i byłym partnerem. Narazie we dwojkę uprawiamy sex, ale to raczej tylko fantazją pozostanie, bo ja jestem zbyt zazdrosna o niego.

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Mój też mnie ostatnio podczas seksu podpytywał o trójkąt i powiedziałam szczerze a że byłam mega podniecona to bardzo szczerze, że tak chciałabym czegoś nowego trójkąt obojętnie w jakim wygadaniu… to na drugi dzień było już wygadywanie…. Więc nie warto się otwierać a mnie coraz bardziej takie coś pociąga
I tu jest właśnie problem, bo bardzo dużo ludzi jest zwyczajnie niedojrzałych i nieodpowiedzialnych. Nie raz widziałem na jakimś forum temat, gdzie ktoś pisał, że z partnerem rozmawiał o najskrytszych fantazjach, pada odpowiedź o trójkącie i był foch "bo jak możesz, to ja ci nie wystarczam".

Niestety ale mały procent ludzi bierze odpowiedzialność za swoje słowa, duża część zmienia zdanie w zależności od sytuacji i humoru dzisiejsze dnia. Naciąganie partnera na szczerą rozmowę, a potem robienie fochów za odpowiedź jaką się usłyszało, to zwykła dziecinada i pokazanie, że w najmniejszym stopniu nie jest się osobą godną zaufania.

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Mnie wielokąt mecza. Nie wiem na kim się skoncentrować i czy jestem w tym, czy są układy poza mną xd moj pierwszy raz byl trójkątem nieudanym... so xd