• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazja na trójkąt

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Seks Praktykant
Mysle ze na trojkat,najlepiej nastawic sie jak jest sie wolnym, wiadomo ze potrzeba spotkac odpowiednie osoby. Ale taka zabawa dla malzenstwa moze byc poczatkiem konca, moze byc tak ze maz jak i zona chca tego i po takiej przygodzie jedno z nich nie wytrzyma presji i zaczna sie klopoty.
Sam mialem okazje zrobic to z dwiema dziewczynami,i tylko dlatego ze jedna mi sie nie podobala zabawilem sie z ta druga.
A to byl blad, bo trzeba bylo pojsc na calosc zeby w przyszlosci nie zalowac.
😉

Kobieta

Anka 75

Seks Praktykant
Mój też mnie ostatnio podczas seksu podpytywał o trójkąt i powiedziałam szczerze a że byłam mega podniecona to bardzo szczerze, że tak chciałabym czegoś nowego trójkąt obojętnie w jakim wygadaniu… to na drugi dzień było już wygadywanie…. Więc nie warto się otwierać a mnie coraz bardziej takie coś pociąga
Daj twojemu i sobie czas. Będąc w związku, na taki krok trzeba odwagi, cierpliwości, akceptacji a przede wszystkim dojrzałości. Bez tego można tylko narobić bałaganu.

Mężczyzna

MarkBackAgain

Cichy Podglądacz
No jeżeli znalazłby się tutaj chętny, który chciałby przećwiczyć się w takiej roli, przysłowiowo najpierw pisząc o tym jak sprawdzając czy by się poczuł i balansując na krawędzi zazdrości podzielił się to chętnie dołączę do inicjatywy. Z mojej strony pełna dojrzałość i kultura panowie. Hej