• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

Cupido666

Cichy Podglądacz
na zakrapianej imprezie, żona ja i kilku gości gra w pokera. Ona zastawia przyzwolenie do seksu z wszystkimi facetami i przegrywa. Wszyscy po kolei mogą ją brać jak chcą. W związku z tym, że jutro ma owulację, panowie zgadzają się penetrować jej cipkę w prezerwatywach. Warunkiem jest, że następny zakłada prezerwatywę tylko wtedy kiedy poprzednia zostanie wypita przeze mnie. Czekając na swoją kolej i dbając żeby nie zaszła muszę spijać po kolei wszystkie wypełnione w niej kondony.

j1000

Cichy Podglądacz
Nigdy się nie wycieram, po prysznicu też nie.
Woda spływa po szyi, ciele, kropelki uciekają pod górną część stroju , też bym tam chciał być, spływają po brzuchu, nogach, ręce zakładasz na biodra odchylasz głowę do tyłu, rękami przesadzasz włosy i z zamkniętymi oczami stoisz tak na basenie obok leżała, żeby wszyscy widzieli i komentowali też piękna zgrabna figurę, usta , biust i nóżki z wymalowanymi na rozowo,tym razem pazurkami. W myślach masz, że podchodzi do Ciebie ten z końca za leżakiem Macho co siedzi z tą blondyna i zaczyna obejmować Cię, dotykać całować, lizać, klęka przed Tobą całuje uda .... Wtem otwierasz oczy , a tu mąż zajmuje Twoje miejsce na leżaku.

Kobieta

Renata

Nowicjusz
Woda spływa po szyi, ciele, kropelki uciekają pod górną część stroju , też bym tam chciał być, spływają po brzuchu, nogach, ręce zakładasz na biodra odchylasz głowę do tyłu, rękami przesadzasz włosy i z zamkniętymi oczami stoisz tak na basenie obok leżała, żeby wszyscy widzieli i komentowali też piękna zgrabna figurę, usta , biust i nóżki z wymalowanymi na rozowo,tym razem pazurkami. W myślach masz, że podchodzi do Ciebie ten z końca za leżakiem Macho co siedzi z tą blondyna i zaczyna obejmować Cię, dotykać całować, lizać, klęka przed Tobą całuje uda .... Wtem otwierasz oczy , a tu mąż zajmuje Twoje miejsce na leżaku.
Jaki mąż, jakiego stroju?

Mężczyzna

Adamus102

Cichy Podglądacz
Moja fantazja której nigdy nie spełnię to taki długotrwały trójkąt poliamoryczny.

Od dłuższego czasu już chodzi mi to po głowie - to trochę taka mieszkanka poliamorii z cuckoldem w sumie sam nie wiem czego bardziej.
Kiedyś zauważyłem że bardzo podnieca mnie gdy kobiecie jest bardzo przyjemnie, a co może być przyjemniejsze dla kobiety niż seks z mężyczną? Seks z dwoma męrzyznami🤪 hah.
Fantazja polega na tym że jestem w długotrwałym związku MMK - 2 mężczyzn z jedną kobietą. I po porostu tak sobie razem żyjemy. Nie jestem ani bi ani homoseksualny, w tej relacji to głównie pani ma na dla siebie na wyłączność. Kręci mnie taka codzienność dzielenia się nią sekualnie - w poniedziałek kolega ma ją dla siebie we wtorek ona jest dla mnie w środę przerwa itp. A w weekendzik bawimy się razem we trójkę.
Tylko nie chodzi tu o pojedyncze spotkanie na seks i już tylko najlepiej mieszkanie razem, o ile to możliwe, przez dłuższy czas - nawet i kilka lat.
Najbardziej kręci mnie o oczywiście zabawa w trójkę mam już trochę ZABAW których nie da się zrobić we dwoje a da się zrobić w trójkę hah ;)

W swoim o toczeniu kiedyś się natknąłem na taką parę trzy osobową i miałem takie KURDE ONI MAJĄ TO CO JA CHCĘ.
Czasem zaglądam na portale dla cuckoldów i lubię poczytać tam historię jakie mają. W sumie to najbliższy i chyba najłatwiejszy sposób dla mnie aby zbudować taką relację dołączyć do jakijś pary cuckold. Ale wiadomo, nie każdy cuck będzie chciał się dzielić kobietą tak jam mi się to podoba.