takAle spusty w nią jak najbardziej?

takAle spusty w nią jak najbardziej?
A potem gdzie nie widzą żadnego protestu u niej, a wręcz zainteresowanie i podniecenie, to młodzieńcy zaczynają ją rozbierać i pieścić. Oglądam to wszystko z ukrycia robiąc sobie dobrze. Piątka maturzystów coraz odważniej sobie postępuje, przenoszą ją na kanapę. Dwóch trzyma za ręcę, a pozostali rozchylają nogi żeby i zaczynają robić palcówkę i posuwać wibratorem. Coś w niej pęka i znikają ostatnie elementy protestu. Wyrywa się żeby wziąć pierwszego z brzegu kutasa do ust. Ciągnie mu tak, że ten nie potrafi się szybko nie spuścić. Potem zajmuje się kolejnymi wypinając tyłek i obiecując że po dobrym obciąganiu wieczorem przygotuje się dla nich do zbiorowego rżnięcia...
A co z drugą połową?Mam ochotę zrobić coś kompletnie nieodpowiedzialnego.
Nie seks. To akurat jest proste.
Mam ochotę sprawdzić, ilu facetów naprawdę potrafi zapanować nad własną wyobraźnią. Wystarczyłoby jedno niewinne zdjęcie z basenu i jestem prawie pewna, że połowa forum sama dopisze sobie resztę historii.
To jest chyba najciekawsze. Nie zdjęcie. Reakcje.![]()
Nie hetero.A co z drugą połową?
Śmiała tezaNie hetero.
Napis. Na privBycie nagą zabawką dla grupy osóbsiedzę kompletnie nagi na krześle, ręce oraz nogi przypięte kajdankami, na oczach opaska.
Grupka osób pijących alkohol imprezuje w najlepsze, od czasu do czasu ktoś podchodzi i zaczyna dotykać mojego nagiego ciała, czasami ktoś złapie mnie za mojego stojącego penisa, a ja nie widzę kto to i nie mogę nic zrobić, jestem kompletnie zdany na ich łaskę![]()
Mam coś dziwnego. Część fantazji chciałabym rzeczywiście wprowadzić w życie, a część hmmm.... Fantazjuję sobie, ale chyba nigdy nie odważyłabym się tego zrobić. I chyba nawet bym nie chciała. Też tak macie? Po co w takim rodzą się we mnie takie rzeczy??
Np. coś takiego. Facet zwiąże mi ręce, przykujuje je do ramy od łóżka, rozleje na mnie gorący wosk ze świeczek. Będzie się ze mną kochał dość ostro (gryzienie itd), skończy na moim brzuchu, czy piersiach. Następnie zapakuje mnie do bagażnika samochodu, wywiezie do lasu i tam na zielonej łączce mała powtórka
A skoro nie mam zamiaru wprowadzać tego w życie, to czy powinnam podzielić się tym z partnerem? Nie odbierze tego jako jakieś zboczenie?i
Idealnie jeśli każda dziurka będzie wypełnionaAle spusty w nią jak najbardziej?
Żona mówi do niego: chce poczuć w sobie Twoją spermęZapłodnienie żony przez jej kochanka. Ja nie chce a ona mnie namawia razem z nim ja nie mam dzieci ona ma dwójkę z poprzednich związków. Kochanek ma 55lat i ma już córkę, żona 27 ja 37 też bym chciał mieć z nią jedno dziecko ale oni chyba dopnąa swego.
Po wyjściu z basenu bierzesz ręcznik, potem wycierasz sie cała suszysz włosy, bierzesz drinka i słonko robi resztęMam ochotę zrobić coś kompletnie nieodpowiedzialnego.
Nie seks. To akurat jest proste.
Mam ochotę sprawdzić, ilu facetów naprawdę potrafi zapanować nad własną wyobraźnią. Wystarczyłoby jedno niewinne zdjęcie z basenu i jestem prawie pewna, że połowa forum sama dopisze sobie resztę historii.
To jest chyba najciekawsze. Nie zdjęcie. Reakcje.![]()
Albo ma lepszą kobietę w domuNie hetero.
Nigdy się nie wycieram, po prysznicu też nie.Po wyjściu z basenu bierzesz ręcznik, potem wycierasz sie cała suszysz włosy, bierzesz drinka i słonko robi resztę
Albo tak mu się wydaje.Albo ma lepszą kobietę w domu
Wydaje się że 50%, a w rzeczywistości więcej. Masz racjęAlbo tak mu się wydaje.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| C | Fantazja na okrągłą rocznicę ślubu | Fantazje erotyczne | 0 | |
| T | Czy to fantazja ??? | Fantazje erotyczne | 21 | |
| W | Czy romantyzm i fantazja jest jeszcze w cenie ? | Seks | 81 | |
| Z | Moja fantazja | Seks | 26 | |
|
|
Moja fantazja. | Fantazje erotyczne | 4 |