Gangbang i Glory hole

Moja jest chyba już dość perwersyjna. Prawda jest taka, że chętnie bym coś takiego zaliczył ale wiem ,że moja żonka w takie zabawy w moją stronę nie pójdzie(przynajmniej na teraz, powoli ją oswajam np. z zabawami w masce ze skóry zapinanej na zamek)A ma ktoś inne fantazje bardziej : perwersyjne, wyuzdane, dewiacyjne , nieprzyzwoite, lubieżne ?
Np. takie jak jeden kuzyn trzyma mnie za ręcę a dwóch pozostałych posuwa? wchodzi ojciec z krzykiem, a jak mija szok to dołącza.A ma ktoś inne fantazje bardziej : perwersyjne, wyuzdane, dewiacyjne , nieprzyzwoite, lubieżne ?
Aż tak jest piękna że masz na nią ochotę.Dobrać się do siostrzenicy i ją całą noc dojeżdzać
Nikomu krzywda się przy tym nie dzieje, to można partnerowi to powiedzieć. ńeby nie bało potem kiedyś tak, że on też o tym marzył tylko też nie miał odwagi powiedzieć...Mam coś dziwnego. Część fantazji chciałabym rzeczywiście wprowadzić w życie, a część hmmm.... Fantazjuję sobie, ale chyba nigdy nie odważyłabym się tego zrobić. I chyba nawet bym nie chciała. Też tak macie? Po co w takim rodzą się we mnie takie rzeczy??
Np. coś takiego. Facet zwiąże mi ręce, przykujuje je do ramy od łóżka, rozleje na mnie gorący wosk ze świeczek. Będzie się ze mną kochał dość ostro (gryzienie itd), skończy na moim brzuchu, czy piersiach. Następnie zapakuje mnie do bagażnika samochodu, wywiezie do lasu i tam na zielonej łączce mała powtórka
A skoro nie mam zamiaru wprowadzać tego w życie, to czy powinnam podzielić się tym z partnerem? Nie odbierze tego jako jakieś zboczenie?
oj to nie pirwsza jesteśa ja lubię bicie po pupie![]()
Uważaj, bo jeszcze by jej się spodobałoUdział w zbiorowym gwałcie na byłej żonie. Chociaż należy jej się to.
Bardzo możliweUważaj, bo jeszcze by jej się spodobało![]()
Jestem w stanie to zrozumieć. Ja fantazjuje czasem o grupówce ze wszystkimi ex partnerami seksualnymi i to jedna z moich top fantazji everBardzo możliweBo... to suka jest
![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| T | Czy to fantazja ??? | Fantazje erotyczne | 21 | |
| W | Czy romantyzm i fantazja jest jeszcze w cenie ? | Seks | 73 | |
| Z | Moja fantazja | Seks | 26 | |
|
|
Moja fantazja. | Fantazje erotyczne | 3 | |
|
|
FANTAZJA SZKOLNA | Opowiadania erotyczne | 4 |