W
WhitePinkRed
Guest
Troszeczkę to creepie, że rozmawiamy o moich fotkach pod tematem „facet z dwoma penisami”… to narazie zamykam ten temat - odezwę się. Może
Spoko, pisz, gdzieś tamTroszeczkę to creepie, że rozmawiamy o moich fotkach pod tematem „facet z dwoma penisami”… to narazie zamykam ten temat - odezwę się. Może
Odezwij się koniecznie, bo już podgrzalaś atmosferę tymi swoimi fotkami, chociaż na razie hipotetycznymiTroszeczkę to creepie, że rozmawiamy o moich fotkach pod tematem „facet z dwoma penisami”… to narazie zamykam ten temat - odezwę się. Może
Naprawdę tak bardzo Cię jarają zdjęcia? Nie wolisz realnie na kogoś patrzeć?Odezwij się koniecznie, bo już podgrzalaś atmosferę tymi swoimi fotkami, chociaż na razie hipotetycznymi
Nie wiem, bujam się z odejściem już od czworokąta, ale coś nie umiem Was zostawić także chyba zostaje mi tylko grzać atmosferę dalej - zobaczymy kiedy będzie już tak ciepło, że trzeba będzie zdejmować ciuchyOdezwij się koniecznie, bo już podgrzalaś atmosferę tymi swoimi fotkami, chociaż na razie hipotetycznymi
Każdy woli realNaprawdę tak bardzo Cię jarają zdjęcia? Nie wolisz realnie na kogoś patrzeć?
Może zacznij to grzanie od wrzucenia jakiejś fotki w ciuszkach, najlepiej jakichś seksownychNie wiem, bujam się z odejściem już od czworokąta, ale coś nie umiem Was zostawić także chyba zostaje mi tylko grzać atmosferę dalej - zobaczymy kiedy będzie już tak ciepło, że trzeba będzie zdejmować ciuchy
Odejściem z forum?Nie wiem, bujam się z odejściem już od czworokąta, ale coś nie umiem Was zostawić także chyba zostaje mi tylko grzać atmosferę dalej - zobaczymy kiedy będzie już tak ciepło, że trzeba będzie zdejmować ciuchy
Przecież tu są same realne osobyKażdy woli real
Oj, dyskusyjna sprawa. Wystarczy wejść na największy portal na literę Z. i poczytać trochę, jak ludzie, którzy szukają realnych spotkań w różnych w konfiguracjach narzekają na trzepigruchy, które wolą właśnie to robić do zdjęć i filmików od realnych mniejszych czy większych doznań seksualnychKażdy woli real
największy portal seksspołecznościowy na literę Z. chciałem napisaćOj, dyskusyjna sprawa. Wystarczy wejść na największy portal na literę Z. i poczytać trochę, jak ludzie, którzy szukają realnych spotkań w różnych w konfiguracjach narzekają na trzepigruchy, które wolą właśnie to robić do zdjęć i filmików od realnych mniejszych czy większych doznań seksualnych
Powiedziałabym, że może nie tyle co z własnej woli, a poprostu z braku partnera lub braku możliwości znalezienia partnera.Oj, dyskusyjna sprawa. Wystarczy wejść na największy portal na literę Z. i poczytać trochę, jak ludzie, którzy szukają realnych spotkań w różnych w konfiguracjach narzekają na trzepigruchy, które wolą właśnie to robić do zdjęć i filmików od realnych mniejszych czy większych doznań seksualnych
Jak zwykle, ale to norma już dopóki nas administrator/moderator nie zdejmieWiem, że temat o dwóch penisach, ale jak zwykle odbiegamy... nie zaprzeczając, też napisałem o siadaniu na twarzy... xD
Zalando? ja się tam czasami podniecamnajwiększy portal seksspołecznościowy na literę Z. chciałem napisać
Jak już będziesz siedzieć... to raczej ad/mod będzie miał mało do powiedzenia w konteskcie ściągania.Jak zwykle, ale to norma już dopóki nas administrator/moderator nie zdejmie
Nie sądzę, żeby tak łatwo się go dało przekonać do „złego”Jak już będziesz siedzieć... to raczej ad/mod będzie miał mało do powiedzenia w konteskcie ściągania.
Mi ciężko kogoś przekonywać z pełnymi ustami, zwykle wtedy nikt nie rozumie.Nie sądzę, żeby tak łatwo się go dało przekonać do „złego”
Wielu ludzi nie miałoby problemu ze znalezieniem partnera albo ma partnera czy partnerkę, a i tak uciekają w internet i cyberseks.Powiedziałabym, że może nie tyle co z własnej woli, a poprostu z braku partnera lub braku możliwości znalezienia partnera.
PrawdaWielu ludzi nie miałoby problemu ze znalezieniem partnera albo ma partnera czy partnerkę, a i tak uciekają w internet i cyberseks.
To nie gadaj wtedyMi ciężko kogoś przekonywać z pełnymi ustami, zwykle wtedy nikt nie rozumie.
Jak spróbuję to mogę delikatnie przygryźć?To nie gadaj wtedy
Czy czytałeś wcześniejszą część rozmowy, jak pisałam, nie tutaj?Jak spróbuję to mogę delikatnie przygryźć?