W
WhitePinkRed
Guest
Troszeczkę to creepie, że rozmawiamy o moich fotkach pod tematem „facet z dwoma penisami”…
to narazie zamykam ten temat - odezwę się. Może

Spoko, pisz, gdzieś tamTroszeczkę to creepie, że rozmawiamy o moich fotkach pod tematem „facet z dwoma penisami”…to narazie zamykam ten temat - odezwę się. Może
![]()
Odezwij się koniecznie, bo już podgrzalaś atmosferę tymi swoimi fotkami, chociaż na razie hipotetycznymiTroszeczkę to creepie, że rozmawiamy o moich fotkach pod tematem „facet z dwoma penisami”…to narazie zamykam ten temat - odezwę się. Może
![]()
Naprawdę tak bardzo Cię jarają zdjęcia?Odezwij się koniecznie, bo już podgrzalaś atmosferę tymi swoimi fotkami, chociaż na razie hipotetycznymi![]()
Nie wiem, bujam się z odejściem już od czworokąta, ale coś nie umiem Was zostawićOdezwij się koniecznie, bo już podgrzalaś atmosferę tymi swoimi fotkami, chociaż na razie hipotetycznymi![]()
Każdy woli realNaprawdę tak bardzo Cię jarają zdjęcia?Nie wolisz realnie na kogoś patrzeć?
![]()
Może zacznij to grzanie od wrzucenia jakiejś fotki w ciuszkach, najlepiej jakichś seksownychNie wiem, bujam się z odejściem już od czworokąta, ale coś nie umiem Was zostawićtakże chyba zostaje mi tylko grzać atmosferę dalej - zobaczymy kiedy będzie już tak ciepło, że trzeba będzie zdejmować ciuchy
![]()
Odejściem z forum?Nie wiem, bujam się z odejściem już od czworokąta, ale coś nie umiem Was zostawićtakże chyba zostaje mi tylko grzać atmosferę dalej - zobaczymy kiedy będzie już tak ciepło, że trzeba będzie zdejmować ciuchy
![]()
Przecież tu są same realne osobyKażdy woli real![]()
Oj, dyskusyjna sprawa. Wystarczy wejść na największy portal na literę Z. i poczytać trochę, jak ludzie, którzy szukają realnych spotkań w różnych w konfiguracjach narzekają na trzepigruchy, które wolą właśnie to robić do zdjęć i filmików od realnych mniejszych czy większych doznań seksualnychKażdy woli real![]()
największy portal seksspołecznościowy na literę Z. chciałem napisaćOj, dyskusyjna sprawa. Wystarczy wejść na największy portal na literę Z. i poczytać trochę, jak ludzie, którzy szukają realnych spotkań w różnych w konfiguracjach narzekają na trzepigruchy, które wolą właśnie to robić do zdjęć i filmików od realnych mniejszych czy większych doznań seksualnych![]()
Powiedziałabym, że może nie tyle co z własnej woli, a poprostu z braku partnera lub braku możliwości znalezienia partnera.Oj, dyskusyjna sprawa. Wystarczy wejść na największy portal na literę Z. i poczytać trochę, jak ludzie, którzy szukają realnych spotkań w różnych w konfiguracjach narzekają na trzepigruchy, które wolą właśnie to robić do zdjęć i filmików od realnych mniejszych czy większych doznań seksualnych![]()
Jak zwykle, ale to norma jużWiem, że temat o dwóch penisach, ale jak zwykle odbiegamy... nie zaprzeczając, też napisałem o siadaniu na twarzy... xD
Zalando?największy portal seksspołecznościowy na literę Z. chciałem napisać![]()
Jak już będziesz siedzieć... to raczej ad/mod będzie miał mało do powiedzenia w konteskcie ściągania.Jak zwykle, ale to norma jużdopóki nas administrator/moderator nie zdejmie
![]()
Nie sądzę, żeby tak łatwo się go dało przekonać do „złego”Jak już będziesz siedzieć... to raczej ad/mod będzie miał mało do powiedzenia w konteskcie ściągania.![]()
Mi ciężko kogoś przekonywać z pełnymi ustami, zwykle wtedy nikt nie rozumie.Nie sądzę, żeby tak łatwo się go dało przekonać do „złego”![]()
Wielu ludzi nie miałoby problemu ze znalezieniem partnera albo ma partnera czy partnerkę, a i tak uciekają w internet i cyberseks.Powiedziałabym, że może nie tyle co z własnej woli, a poprostu z braku partnera lub braku możliwości znalezienia partnera.
PrawdaWielu ludzi nie miałoby problemu ze znalezieniem partnera albo ma partnera czy partnerkę, a i tak uciekają w internet i cyberseks.
To nie gadaj wtedyMi ciężko kogoś przekonywać z pełnymi ustami, zwykle wtedy nikt nie rozumie.![]()
Jak spróbuję to mogę delikatnie przygryźć?To nie gadaj wtedy![]()
Czy czytałeś wcześniejszą część rozmowy, jak pisałam, nie tutaj?Jak spróbuję to mogę delikatnie przygryźć?![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Z | Facet Bi - pogada facetem Bi o żonie ;) | Ogłoszenia | 5 | |
K | Facet hetero | Ogłoszenia | 8 | |
M | Bi facet spotkanie Warszawa młody | Ogłoszenia | 2 | |
D | Na jakie części ciała lubicie jak się facet wam spuszcza? | Fetysze i perwersje | 43 | |
![]() |
Facet z bobrem na twarzy a minetka | Seks | 34 |