Jestem z moim chłopakiem już od paru miesięcy i oboje byliśmy dla siebie pierwszymi w łóżku. Zawsze miałam wiele fantazji erotycznych i chciałam eksperymentować.Nie chodzi mi o jakieś sado-maso , ale o wypróbowanie chociażby wielu pozycji czy chociażby miłości francuskiej. Ja nie mam z tym żadnego problemu , ja jako pierwsza się do niego ''dorwałam'' i w ciągu jakiś 15-20 min doszedł 2 razy.Nie zrobiłam tego aby mi się zrewanżował , chciałam mu tylko sprawić przyjemność ale i tak liczyłam , że może coś zrobi.Dopiero po paru tygodniach sobie o tym przypomniał i od razu się mu odwdzięczyłam.Niedawno znowu to zrobił ale widać było , że tylko przez wyrzuty sumienia , trwało to może z pół minuty i nawet nie doszłam.Od razu mówię że bardzo dbam o siebie tam na dole , codziennie się myje , zmieniam bieliznę , depiluję , kremuję itp. więc tu na pewno nie chodzi o mnie. Ostatnio przyznał mi się że nie lubi seksu oralnego i nie chce go robić.Nie chcę go do niczego zmuszać ale czy może znacie jakieś sposoby na zmienienie jego zdania ? Bardzo mi się podoba seks oralny i nawet nie chodzi mi , że tylko wtedy kiedy on to robi , ale sama chcę mu sprawiać tą ''przyjemność''. Co zrobić?