• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Faceci bi

Kobieta

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Moze byc?
Lacey-trans-parade-full-picture.jpg

Mężczyzna

robi_wm

Biegły Uwodziciel
Całowanie z języczkiem nawet z facetem może być mega podniecające😋 to dobry wstęp do dalszej zabawy 😊
z autopsji przyznaję rację. mój partner był zdziwiony po tym jak dosiadł mojej dupy, że poszło łatwo i bezboleśnie. a mnie przydało się rozciąganie mojego otworku wibratorami.

Mężczyzna

no-nickt

Cichy Podglądacz
A ja sam nie wiem co się dzieje... jestem teraz w związku z pewną cudną laską...sex jest zajebisty i zabawa zabawkami też... Dziewczyna jest w seksie otwarta i spontaniczna ... raz po tym jak się spuściłem w jej usta nachyliła się nade mną i wlała mi część spermy w usta i kazała połknąć ...innym razem zwaliła mi wprost na moje usta... kiedyś indziej jak się bawiliśmy sztucznymi penisami stanęła nade mną i powiedziała żebym to teraz ja jej obciągnął, kolejnym razem lizała mnie całego a potem wsadziła mi sztucznego penisa w tyłek aż po jaja, ostatnio znów spuściłem jej sie w usta a ona wlała do tryskającego dilda moją spermę kazała mi obciągać i wystrzeliła mi moją spermę w usta...a poza tym laska uwielbia złoty deszcz w obie strony... i wiecie co to wszystko zaczyna mi się podobać ... w szczególności obciągnie sztucznego penisa ze spermą w środku ...