• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Faceci bi

Mężczyzna

robi_wm

Biegły Uwodziciel
@robi_wm Pierwszy raz? Lata temu. Znajomość z czatu. Podjechał pod kafejkę internetową i pojechaliśmy do niego. Byłem bardzo spięty. Dostałem drinka i poszliśmy pod prysznic. Sam byłem po pracy, więc potrzebowałem się odświeżyć. Całego mnie namydlił. Ja mu umyłem krocze. Pierwszy dotyk penisa był specyficzny, tym bardziej że dotykałem go swoim penisem. Byliśmy trochę tacy uni. On jednak mi mówił co możemy robić. Wolał mnie obsługiwać ale on wyznaczał co i jak. Był oral i onanizm. Później pisał a ja nie chciałem. Miałem wielkiego moralniaka. Potem mi przeszło a on już wyjechał za granicę.
,,Potem mi przeszło a on już wyjechał za granicę,, to pech, ale już się nie wróci. szukaj dalej, a na pewno znajdziesz chętnego.

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
Panowie zdecydowanie zbyt rzadko przyznają się do swojej biseksualnej strony. Trzeba ciągnąć za język, zapewniać, że się to akceptuje i nagle większość z "fuj jak to chłop z chłopem" zmienia narrację na "spróbowałbym" ;p

Przykre, bo to w większości wina naszej narodowej homofobii, gdzie bycie peda... to największa obelga dla mężczyzny.
To chyba ja jestem jakiś inny 😋

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Panowie zdecydowanie zbyt rzadko przyznają się do swojej biseksualnej strony. Trzeba ciągnąć za język, zapewniać, że się to akceptuje i nagle większość z "fuj jak to chłop z chłopem" zmienia narrację na "spróbowałbym" ;p

Przykre, bo to w większości wina naszej narodowej homofobii, gdzie bycie peda... to największa obelga dla mężczyzny.
Nie przeszkadza mi zupełnie, że ktoś jest gejem, lesbijką czy bi, dopóki nie przekracza mojej granicy.