• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Faceci bi

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Ja mogę popisać, ale większość do mnie piszących słabo sobie radzi z pisaniem, odpada po napisaniu 'hej' , 'co tam', 'fantazjuję o tym że moja żona (...)'

Powymieniać się fotkami też spoko, ale z kimś z pokaźniejszym sprzętem, po cholendra mam stawiać na wagę dwadzieścia kilo, jak z drugiej strony ktoś położy sześć deko? ;]
No to trochę lipa, bo ja to mam raczej te sześć deko :D

Mężczyzna

hungryfellow

Cichy Podglądacz
Hmm... Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie spotkanie z CD/shemale, mężczyzna ale kobiecy, nie kręcą mnie mężczyźni , ale CD/shemale już tak. Nawet mam takie ciągoty żeby odwzajemnić przyjemności. Jeśli ktoś chętny na pogawędkę i być może jakieś spotkanie dyskretne to zapraszam priv .
Lublin i okolice.

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
mnie zawsze podniecała chęć bycia bi. kiedy sobie to uświadomiłem przeszedłem do realizacji tematu. obecnie zarówno seks z kobietą jak i z mężczyzną pociąga mnie tak samo. seks z mężczyzną wydaje się bezpieczniejszy bo nie grozi niechcianą ciążążą.