• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Erotyczne piosenki, przy których mam ochotę na...

A

Anika

Guest
Już czytaliśmy czy dopiero przeczytamy? Czy raczej mamy się pocałować w nos, bo tekst nie jest do publikacji? :p

"Wanting, needing, waiting for you to justify my love", czyli M. część 2, która zawsze podnosi mi ciśnienie ^^

A

Anika

Guest
Viking, dobre kawałki :) Ale zastanawiam się, co tam tobi Manson? To tak kontrowersyjna persona, że do łóżkowych zabaw chyba tylko w specjalnych okolicznościach można puszczać ;)

A

artkam

Guest
Viking, dobre kawałki :) Ale zastanawiam się, co tam tobi Manson? To tak kontrowersyjna persona, że do łóżkowych zabaw chyba tylko w specjalnych okolicznościach można puszczać ;)

A w zyciu :)

Obczaj sobie ostatni sezon Sons Of Anarchy a zobaczysz, ze Manson do seksiora w sam raz sie nadaje. Za sceny z nim nie ppnosze odpowiedzialnosci i pamietaj, ze raz zobaczonego nie da sie odzobaczyc xD

Kurde, pierwszy dzien bez bolu i od razu czlowiek radosniejszy :)

Vikingus

Seks Praktykant
Maaju zdecydowanie Manson trafił na liste z pełną świadomością. Jako persona, może być różnie odbierany. Mnie dokładnie chodzi o sam utwór. Będąc w łóżku z partnerem w dobrym erogennym nastroju, i słuchając jego kilku utworów można nawet się bardziej nakręcić (to moje osobiste zdanie) Fakt jest taki by lepiej wtedy nie oglądać teledysków :D

A

Anika

Guest
Marylin ma raczej agresywne piosenki, ogólnie pogarda dla religii, seks i zniszczenie w roli głównej, więc wydaje mi się że jak do łóżka to tylko na ostrzejsze zabawy typu dzi*karski outfit, sprośne słówka i ostre pieprzonko bez zbędnego certolenia się ^^Przynajmniej tak mi sie kojarzy np. "This is the new *hit"

https://www.youtube.com/watch?v=4kQMDSw3Aqo

Albo Tainted Love: https://www.youtube.com/watch?v=XkKulSH2nNc

Obczaj sobie ostatni sezon Sons Of Anarchy a zobaczysz, ze Manson do seksiora w sam raz sie nadaje.
Obczaję, skoro polecasz :)
Za sceny z nim nie ppnosze odpowiedzialnosci i pamietaj, ze raz zobaczonego nie da sie odzobaczyc xD
Hehe, ogólnie lubię takie nieodzobaczone sceny więc no stres :p

Ostatnia edycja:
A

Anika

Guest
Tyle się dziś dildosów na forum przewinęło, że nie ma opcji by nie posłuchać Ordo Rosarius Equilibrio - My Beloved Masturbator ^^

A

Anika

Guest
Ogólnie lubię tylko tą jedną piosenkę, kiedyś niechcący trafiłam na nią na YT i czasem wrzucam na głośniki jak jestem w nastroju. Inne tej grupy mi w ogóle nie podchodzą.

Wersja bez cenzury, więc chyba widoczne tylko dla zalogowanych na YT (?).

A

Anika

Guest
Saj, interesujący projekt :) Zamierzasz zostać lektorem opowiadań erotycznych? ;)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Hmm myślałem, że to będzie łatwy projekt do zrobienia (na początku szło mi idealnie) ale teraz mam problem z odtwarzaniem swojego nagrania.
Nie mogę łączyć ścieżki swoich słów (czytane z kartki) z innymi dźwiękami, ponieważ program nie akceptuje głosów nagranych z komórki... no i teraz jest dołek, bo odgłosy są a słów nie ma... utknąłem w martwym punkcie.

A

Anika

Guest
Już się nie tłumacz, czekamy na kontynuację :p

Znalazłam niedawno taką perełkę...
W sumie kompletnie nie mój styl, ale mnie nastroiła hm.... powiedzmy, że bardzo amorowo ;)

A

Anika

Guest
Maxiu, jesteś unikalny niczym jednorożec pasący się pośród hasających beztrosko gazel...
Jeszcze trochę, a zacznę lubić Twoje posty ;)

Wieczór z Depeche Mode: hipnotyzujący klip, idealna kobieta.

Ostatnia edycja: