• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Erotyczne historie z koloni/obozów

Mężczyzna

Discovery57

Seks Praktykant
Ile miałem lat to nie pamiętam ale to było w starszej klasie podstawówki. Wycieczka szkolna , najadłem się czereśni wieczorem i rozbolał mnie brzuch . Nawet nie wiem czy to były owoce a może coś innego ale rozbolał mnie brzuch . Trochę przerażona nauczycielka masowała mi brzuch żebym doświadczył ulgi . Robiła to pod kołdrą a mnie motylki ogarnęły aż byłem przerażony że coś dostrzeże.

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Ja pamiętam z kolonii w Warszawie jak nasza Pani wychowawczyni podczas porannej gimnastyki tak bardzo się odchylała do tyłu, że niesamowicie uwydatniały się jej wargi sromowe i nie mogłem ćwiczyć tak byłem w nią wpatrzony i jej cipkę, potem musiałem iść sobie ulżyć.

Mężczyzna

Biszkopt

Seks Praktykant
Na koloniach ,w taki gorący dzień ,urządziliśmy sobie oblewanie wodą. Byliśmy cali przemoczeni więc trzeba się było przebrać. Niektóre dziewczyny wróciły w suchych koszulkach ale nie miały biustonoszy i samych szortach bez majtek.Po kolejnej porcji wody ,wszystko się lepiło do ciała . Wtedy uwydatniły się wszystkie dziewczece kształty i szczegóły. No długo nie mozna było na to spokojnie patrzeć i oczywiście wycieczka do WC na małe prace ręczne.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Nowicjusz
Na jednych koloniach podglądaliśmy niejednokrotnie Czeszki jak się przebierały :) My byliśmy w wieku 12-14 lat, Czeszki jakieś ~plus-minus 3-4 lata starsze. Była to kolonia miedzynarodowa, połowa młodzieży z Polski, połowa z Czechosłowacji, bo tak to się wówczas nazywało.
Swoją drogą fajnie było, bo te Czeszki miały zajoba na naszym punkcie, łaziły z nami wszędzie, zapraszały nas do siebie do pokojów w internacie, gdzie była cała kolonia... itp. Tylko człowiek był młody, nie znał życia - i tak dalej ;) Mnie taka jedna "załapała" dla siebie, w autobusie zawsze koło mnie siadała, przy posiłkach też - całkiem ładna, tylko taki nos miała lekko "rzymski" ale co tam nos..... Ech.... :cool: :cool: :cool: