Co jakiś czas będę aktualizował postępy eksperymentu
Na początek mogę powiedzieć, że nie spodziewałem się takiego hmm nie wiem, jak to napisać... trochę wstydu wkładając sobie gumową nakładkę do majtek.
Może trochę szczegółów:
- dopasowane bokserki z gumką, dzięki temu ,,przypadkiem,, nie wyleci na nogawkę więc nakładka trzyma się
- obcisłe jeansy (ale nie żadne rurki).
W najbliższym czasie postaram się zrobić zdjęcie sprzętu, ale teraz nie mogę bo komórka coś psuje się.
Jeżeli chodzi o filmik, to mogę rzecz że działa kamerka ale jest za ciemno (moja wina, bo przypadkiem zakryłem część paska koszulą). Mała rozdzielczość i do tego zmiana formatu pliku trochę zajmuje i muszę pomęczyć się (tania kamerką, więc czego można było się spodziewać).
Jak na razie eksperyment działa - jedna kobieta lubiła sobie popatrzeć
- - - Zaktualizowano - - -
Na szczęście udało mi się odzyskać zdjęcie, które zrobiłem wcześniej na komórce.
Aktualnie tak to wygląda (realne zdjęcie)
dla ciekawskich nie polecam kupować tego produktu, gumowy zapach i ciężko wkład się w mały otwór ale efekt jest.
Gumowego kolegę można jeszcze bardziej rozciągnąć, do hmm monstrualnych rozmiarów - efekt widać, ale niestety nie na zdjęciu (udało mi się jedynie takie odzyskać).
W jeansach wygląda hmm ciekawie, ale ciężko jest ułożyć w odpowiednim miejscu (lewa czy prawa nogawka?)