Dla jasności. Większość facetów to szajbusy w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Takie duże dzieci. I dlatego są fajni.Dopiero teraz załapałaś?

Dla jasności. Większość facetów to szajbusy w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Takie duże dzieci. I dlatego są fajni.Dopiero teraz załapałaś?
Dla jasności. Większość facetów to szajbusy w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Takie duże dzieci. I dlatego są fajni.
No, bo trochę, jakby to........... myśli, że to o nim....![]()
![]()
![]()
Phi..... ja też jestem fajny, nawet bardzo - i nie robię z tego aferyNo, bo trochę, jakby to.......
No fajny jestem, O!![]()
Jaka była by twoja reakcja gdybyś dowiedziała się że zostałaś poczestowana deserem przygotowanym przez chłopaka męża koleżanki i on to przygotował?Dla jasności. Większość facetów to szajbusy w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Takie duże dzieci. I dlatego są fajni.
No tak, ale ja na niczym nie gram, nie jestem w galerii, więc...Phi..... ja też jestem fajny, nawet bardzo - i nie robię z tego aferywięcej dystansu do siebie i świata.
No widzisz - to ja nawet jeszcze fajniejszy jak TyNo tak, ale ja na niczym nie gram, nie jestem w galerii, więc...![]()
![]()
Tylko to nie jej przepis jeno wyszperanka jej menaDostałaby wpierdol.
On dostałbyTylko to nie jej przepis jeno wyszperanka jej mena![]()
dobra źle odczytałem zaglądam na tel.On dostałby
Wyjść stąd, po prostuTemat dobry dla jaj dajcie przepisy co jeszcze można przygotować?
mi tylko kawa wpadła do głowy z ...
A wam ?
Ok nudaWyjść stąd, po prostu
Jeszcze gorzej.Gorzej
Żenada
TakJeszcze gorzej.
INWENCJA TWÓRCZA (w tym kontekście to coś potwornego)![]()
![]()
Myślę, że jajecznica ze szczypiorkiem mogłaby się udaćTemat dobry dla jaj dajcie przepisy co jeszcze można przygotować?
mi tylko kawa wpadła do głowy z ...
A wam ?