• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ejakulat

Mężczyzna

Handsfree

Cichy Podglądacz
Ma ktoś jakieś sposoby jak zbierać ejakulat do zbiorniczka jakiegoś żeby zebrać jak najwięcej chce nazbierać dużo tego i oblać później tym penisa mam taki fetysz doradźcie jakieś pomysły

Mężczyzna

Kinky_Guy

Cichy Podglądacz
xk6q8jw9zz741.jpg

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ma ktoś jakieś sposoby jak zbierać ejakulat do zbiorniczka jakiegoś żeby zebrać jak najwięcej chce nazbierać dużo tego i oblać później tym penisa mam taki fetysz doradźcie jakieś pomysły
Jest tylko jeden dobry, który wypróbowałem. Pojemnik z apteki do zamrażalnika. Spuszczasz się do niego, zakręcisz i natychmiast do zamrażalnika. Ja tak sobie zamrażam po 6 do 10 strzałów. Nie można za dużo bo później się to strasznie długo rozmraża. Jak mam porcję i chce użyć np ostatnio jako polewę do truskawek dla mnie i żonki, to wyciągam z pojemnika( trzeba postukać) do szklanej miseczki i czekam aż się rozmrozi. Konsystencja i smak jak na świeżo, zapach znacznie mniej wyczuwalny. Jak mam cieńszy plasterek to lubię sobie kawałek odgryźć i potrzymać w ustach aż się rozmrozi i wtedy się nim bawię na języku. Jak chcesz więcej niż 10 to do kilku pojemniczków zbieraj i rób sobie takie porcję do zabawy na później.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Mamy też inspirację w postaci cienko krojonego salami ze spermy 😝 - to jak ktoś nie przepada za daniami na słodko.

"Jak mam cieńszy plasterek to lubię sobie kawałek odgryźć i potrzymać w ustach aż się rozmrozi"

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Forum jest po to by móc napisać co się chce. Jak komuś nie pasuje i potrafi tylko być chamski to admin bez problemu konto zlikwiduje i nie musi tu już nic czytać. Od kiedy to na sex forum nie można pisać o fetyszach i upodobaniach. Chyba do kur... nędzy po to ono jest.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Forum jest po to by móc napisać co się chce. Jak komuś nie pasuje i potrafi tylko być chamski to admin bez problemu konto zlikwiduje i nie musi tu już nic czytać. Od kiedy to na sex forum nie można pisać o fetyszach i upodobaniach. Chyba do kur... nędzy po to ono jest.
No ale - idąc za ciosem - tak samo wolno komentować jak się chce, nie? ;) Więc Twoje oburzenie uważam za co namniej bezpodstawne.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
No właśnie piszemy co chcemy. Ty piszesz co chcesz. I my piszemy co chcemy. Nie wiem w czym problem 😂

Mężczyzna

Arcykąsek

Seks Praktykant
ciekawe czy któraś z pań wpadła na pomysł wedzenia kielbasy w cipce.
przyznam że mógł bym poddać degustacji
zaraz się tu rozwinie blog kulinarny
przepisy wszyscy prosimy🤣

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry