• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dziwna sytuacja . Proszę o pomoc ?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Ciekawe ile możesz mieć lat, po co jest ta strona niby ?
Mam 17 .😉

Hmm nie wiesz co myśleć w takiej sytuacji?
Jeżeli ja bym pozwolił swojej kobiecie zrobić loda koledze i potem bym się z nią całował, towygladaloby to dla mnie tak ,jakby on włożył mi swojego kutasa do buzi.
A tego nichuja bym nie przeżył. Bo mnie takie zabawy nie kręcą.😉

Mężczyzna

łukowianin40

Cichy Podglądacz
Brzmi jak bajka, a zycie pisze najlepsze scenariusze. kolego anonimowy 17 co możesz w tej sytuacji zrobić? Jest kilka pomysłów podziękować koledze wypić z nim drinka, pogadać o tym z dziewczyną, powiedzieć jej że Ci sie podobało lub nie, że jesteś zadowolny lub nie. Wygląda to jak związek gdzie partnerka za zgodą partnera spotyka się z innymi i wszyscy są zadowoleni. Jak mawiają amerykanie Win Win Win. A czy w ogóle chesz coś zrobić. Na tym forum jest sporo użytkowników którzy mieli rakie sytuacje lub o takiej myślą niesmiało...

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Nie wiem czy mam z nim o tym pogadać czy zapomnieć , czy zrobić awanturę czy nie
Nie wiem po prostu
Już w lipcu tego chciałeś, więc o co chcesz teraz awanturę robić?
Wiem, że ze wszystkich sytuacji, które się nie wydarzyły ta nie wydarzyła się najbardziej i jest tylko Twoją fantazją...
Coraz dziwniejsze te wstępy co cuckold wymyślacie panowie... szkoda, że partnerki nie wiedzą o waszych skrzywieniach :D

ME11KB07_o.jpg

Mężczyzna

Kratos

Nowicjusz
Wiem, że ze wszystkich sytuacji, które się nie wydarzyły ta nie wydarzyła się najbardziej i jest tylko Twoją fantazją...
Coraz dziwniejsze te wstępy co cuckold wymyślacie panowie... szkoda, że partnerki nie wiedzą o waszych skrzywieniach :D

ME11KB07_o.jpg
Czytaj ze zrozumieniem. Chcial spróbować w trójkącie, dziewczyna powiedziala ze woli sama z kolegą. Wystarczy odrobina dobrej woli, przymknąć oko, wyłączyć myślenie i wszystko sie klei

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant

ME11KB07_o.jpg
Szybko poszło ;)