• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewicze bawełniane majteczki

Kobieta

majteczkiwkropeczki

Cichy Podglądacz
Hej :)
Mam do zaoferowania rzadko spotykane majteczki w serduszka, kolorowe i z dziurkami po masturbacji 🤭.
Coś o mnie?
Mam 165cm wzrostu, dziewica, rozmiar M i 20 latek 😘

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
20 latek brzmi cholernie zachęcająco 🙂
Jako, ze jestesmy w miejscu cholernie erotycznym pozwolę sobie na pytanie, dlaczego w tak "zaawansowanym" wieku jesteś jeszcze dziewica?

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Ostatnia edycja:
Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Raz jeszcze sorry. Na przeprosiny kliknij w wyżej podany linki, ok?
Ale jednak wiedz, ze w żaden sposób nie wycofuje się ze wcześniejszej opinii. Malo tego, kazdego roku na gminnych plażach fkk widze i czasami nawet słyszę jak 16-ki oceniają 20-tki. A kobiety, nawet te 15, 16, 17 lat sa brutalnie bezwzględne.

A zatem...

Ostatnia edycja:
Kobieta

Aisog01

Erotoman
Malo tego, kazdego roku na gminnych plażach fkk widze i czasami nawet słyszę jak 16-ki oceniają 20-tki. A kobiety, nawet te 15, 16, 17 lat sa brutalnie bezwzględne.
Wiem jakie kobiety potrafią być wredne i to nawet nie w sprawach seksualnych... Nawet gorsze od facetów