• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyny sprawia Wam satysfakcję doprowadzanie faceta do spustu

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
Jak dziewczyna mi trzepała, wystarczył tekst.. Spuść mi się na cycki, lubisz to i od razu poszło 🙂
potwierdzam na podstawie mojego przypadku :) a mamy do czynienia z osoba już doświadczoną. jak tylko opowiem mu że niby obciagałam bratankowi i myslałam o nim wtedy, to wiele nie trzeba...

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
I to jest odbicie lustrzane tego co jest u mnie. Nie wiem czy nasze związki idealne rozwiązanie znalazły ale mówienie o swoich potrzebach, czerpanie z tego przyjemności a nie złości jest super rozwiązaniem. Jak mi się podoba facet z pracy to taką fantazję usłyszę że odlatuję. Jak on ma fazę na siostrzenicę to sama mu pomogę zwalić do niej. Żadnych tajemnic, niepotrzenego wstydu itd. A i czerwone lampki można wzajemnie szybciej wychwycić. Bo jakbym uslyszała, że zaczał podglądać córkę albo namawiać syna do tego żeby mnie obmacywał to już można powiedziec stop kochanie. Przegadajmy to.