20-letnia Japonka z odpowiednim makijażem i w szkolnym mundurku potrafi wyglądać seksownie i przypominać uczennicę. Również w hentaju. Jednak do dojrzałej Europejki na żywo raczej by nie pasował taki strój. Dla mnie to fetysz zbyt mocno związany z Japonią. A Japonki w szkolnych mundurkach kojarzą mi się z dawnymi czasami, gdy jako dzieciak oglądałem anime.
Uczennica? Tak jako ciemno krótkowłosa szara myszka, kujonka, w okularach, a gdy włoży się rękę w jej majtki czuje się gęste krzaki. To jak najbardziej tak!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.