• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyny, czy potraficie kontrolować podniecenie?

Status
Zamknięty.

65215219

Cichy Podglądacz
Witam :)

Mam takie małe pytanko do płci pięknej ;) Czy potraficie się kontrolować gdy odczuwacie podniecenie? (Mowa o kontakcie fizycznym z partnerem - peting lub sex)
Chodzi mi o moją dziewczynę. Gdy odczuwa podniecenie to potem źle się czuje, mówi że przeszkadza jej to, że nie może się w pełni kontrolować. Moim zdaniem to normalne ;) ale pozostaje kwestia: co można zrobić aby ona czuła się lepiej? Dla jasności - jeszcze się nie kochamy ;)

gonia

Erotoman
ja potrafie to kontrolowac w ogole moj partner np nie lubi jak w czasie stosunku powstrzymuje no ale co zrobic jak chce z nim :D

65215219

Cichy Podglądacz
heh to z lekka mnie uspokoiłaś ;P A jak się nie powstrzymasz, zapomnisz? To co potem czujesz? Bo z drugiej strony to kurcze całkiem przyjemne jak sie partnerka zapomni :) Prynajmniej wg mnie. Czy nie powstrzymywanie tego czasem jest aż takie straszne? (mówie w sumie na podstawie własnych doświadczeń więc może być inaczej :])

gonia

Erotoman
na pewno nic mne nie boli to raczej jest przyjemne hehe :) ale jak moze byc straszne? przeciez chodzi o to zeby było dobrze i przyjemnie
no ale nie zawsze mi sie udaje powstrzymac ...

65215219

Cichy Podglądacz
Właśnie chodzi mi o to co myślisz gdy Ci się nie uda ;) Źle się wyraziłem. Straszne to złe słowo tutaj;) Lepiej brzmiałoby chyba "Czy to jest aż taki powód aby źle się czuć?" i czy też tak czasem macie/miałyście?

gonia

Erotoman
ahaa no wiec hmm jesli mi sie nie uda dojsc to raczej sie nie załamie :)
raczej to nie jest powod zeby sie zle czuc nie udało sie trudno uda sie nastepnym razem :)
zreszta mi sie nie zdarzyło zebym nie mogła dojsc hmm a nie sorki raz tak bylo ale nic sie nie stalo mojemu partnerowi było dobrze to tez jest wazne :)

65215219

Cichy Podglądacz
heh :) dobra chyba się nie zrozumieliśmy. Gdybym sam dokładnie wiedział o co mi chodzi to byłoby mi łatwiej zadawać pytania :) Spróbuję więc inaczej. Czy zdażyło się wam źle czuć po wszystkim dlatego, że nie potrafiłyście się w trakcie kontrolować? Czyli, że myślicie tylko o podnieceniu i o niczym wiecej? (Aby było jeszcze jaśniej o co mi chodzi to moja partnerka mówi, że źle się czuje bo zapomina o mnie, o tym że mnie kocha i myśli czasem wtedy tylko o podnieceniu i o tym czego chce, a ja nie kumam osojejchosi)

65215219

Cichy Podglądacz
heh ;) Pytasz czemu się martwie. Jak rozbudzam jej zmysły, aby jednak czuła się dobrze to po pewnym czasie poniecenie samo przychodzi choćby nie wiem jak sie je odrzucało ;) logiczne. A potem słyszę, że nie mogła się skupić na mnie i widać, że się źle czuje. To już nielogiczne ;] Rozmawiałem i nie ważne jak ją przekonuję, że ja lubię jak ona się podnieca, że wtedy właśnie widzę jej skupienie na mnie to i tak potem jest to samo. Nadal chcesz pytać czemu się tym martwie? ;) Rozmowa daje dużo - ona rozumie co czuję, ale nie bedę jej zmuszał aby negowała temu co czuje. Tylko jak zmienić to myślenie.. Kurcze.. umiem ją rozpalić i widać, że wtedy jej przyjemnie jest, ale potem .. no właśnie ;)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
to jest normalne. tylko nie rozumiem dlaczego ona odczuwa z tego powodu wstyd. Mniej więcej wiem o co jej chodzi. Ona wstydzi się tego, że podczas gdy powinna (według niej) kochać ciebie czysto duchową miłością to gdy się z tobą sexi to ma w głowie tylko miłość cielesną i zapomina o duchowej. Traci nad sobą kontrolę i ma wyrzuty sumienia, bo chciałaby ciebie kochać wyrażając to czułością, bliskością i miłymi słowami a nie swoim zwierzęcym podnieceniem. I to jest całkowicie normalne.. Tylko niech ona tego sie przestanie wstydzić i bedzie wszystko ok :wink:

65215219

Cichy Podglądacz
dzięki za odpowiedź :) Dokładnie o to chodzi. Więc coś już wiem dokładniej. Tylko, że jak z nią rozmawiałem to mówi, że to nie wstyd, lecz złe samopoczucie z tego powodu, że wtedy nie czuje, że mnie kocha... A nie da się raczej powiedzieć "czuj się dobrze" i po kłopocie :) (w sumie fajnie by było..) Może ma ktoś jakis pomysł? :( Jak powiedzieć.. jak wytłumaczyć? Czy nikt sie z tym nie spotkał:?:

kasiulla

Biegły Uwodziciel
Powiedz jej, że coś takiego odczuwa prawdopodobnie każda dziewczyna! I że to nie jest nic złego, nie powinna po tym czuć się źle. Najlepiej porozmawiajcie tak razem, sami o tym- ty jej powiedz co odczuwasz, ona tobie i wzystko powinno sie ułożyć.

Zapewnij ją, że mimo tego, że ona czuje do ciebie podczas seksu zwierzęcy pociąg, to tobie się to podoba i tak czy siak czujesz tą więź między wami.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry