• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyńskie tematy

Kobieta

D'Arc

Dominujący
W ten ponury dzień, zanspirowałam się wpisem Inki, temat niestety został zamknięty dawno temu:
Więc małpując inkowy (pozmieniałam drobne szczegóły) pomysł rzucam mega dziewczyńsko-romantyczne pytanko do Was dziewczyny:

mój najfajniejszy pocałunek

mój wymarzony Dzień Kobiet

mój wymarzony mężczyzna

mój najpiękniejszy zaplanowany ero-prezent dla drugiej połówki

moje piękne przeżycie z kimś nieznajomym

moje skryte marzenie

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Pozwolę sobie zacząć:

mój najfajniejszy pocałunek: każdy w trakcie seksu z wzajemnym spijaniem sobie oddechów z ust

mój wymarzony Dzień Kobiet: cały dzień na kanapie z nim, wtulona, bez obowiązków, bez dzieci, przeplatany zaczepianiem się wzajemnym i prowokowaniem

mój wymarzony mężczyzna: taki z którym poczuję, że jestem dla niego 10/10 pod każdym względem

mój najpiękniejszy zaplanowany ero-prezent dla drugiej połówki: zakupy z nim w sklepie z bielizną i to on wybiera co mam kupić a ja nie mam prawa weta, następnie pośpieszny powrót do domu i przymierzanie - on robi mi w trakcie ładne zdjęcia

moje piękne przeżycie z kimś nieznajomym: niestety, ale brzmi dla mnie jak koszmar...nigdy.

moje skryte marzenie: być kiedyś szczęśliwą

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
Był taki.
W lesie
mój wymarzony mężczyzna
Pod ręką
Jego brak
Z nią
moje skryte marzenie
Skryte

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
1. Mój najfajniejszy pocałunek
Jeszcze za czasów bycia dziewicą. Sylwester 2002. Miałam 16lat. On specjalnie przyjechał do mnie na domówkę, prosto z wojska, w mundurze :p
Całowaliśmy się prawie całą noc. Głęboko, namiętnie, żarliwie. Kurde tyle ognia było, że prawie eksplodowałam. Jeśli dodać do tego pieszczoty manualne, to... Te pocałunki zapamiętam do końca życia ;)

2. Mój wymarzony Dzień Kobiet
Mam dwa. Żremy pizze, oglądamy film, tulimy się, a potem kochamy.
Drugi my w jacuzzi, szampan, masaż, ostry seks.

3. Mój wymarzony mężczyzna.
Mój partner mimo bycia nieidealnym jest tym wymarzonym.

4. Mój najpiękniejszy zaplanowany ero-prezent dla drugiej połówki
Chyba największe wrażenie zrobiło to, jak przywitałam faceta w seksownej bieliznie, pieszcząc się.

5. Moje piękne przeżycie z kimś nieznajomym
-Ni mam. Nie używam.

6. Moje skryte marzenie
Być już jego żoną i nosić jego nazwisko :]

Kobieta

missprostitute

Nowicjusz
W ten ponury dzień, zanspirowałam się wpisem Inki, temat niestety został zamknięty dawno temu:
Więc małpując inkowy (pozmieniałam drobne szczegóły) pomysł rzucam mega dziewczyńsko-romantyczne pytanko do Was dziewczyny:

mój wymarzony mężczyzna

moje skryte marzenie
Mój najfajniejszy pocałunek.

Dawno dawno temu… 😅 kochałam się w pierwszej klasie gimnazjum w chłopaku, który wtedy był w 3 klasie. Pure love, wysyłanie sobie walentynek, pozdrowień w gazetce szkolnej, później przerwy spędzone razem na parapecie - nic więcej. Skończył szkołę, kontakt się zerwał. Spotkaliśmy się przypadkiem kilka lat później na dyskotece. Całą noc całowaliśmy się albo na parkiecie, albo przy stoliku, nie odklejaliśmy się od siebie przez kilka godzin. To były takie prawdziwie namiętne, bardzo przyjemne pocałunki. Nastąpił happy end, zostaliśmy parą, a on mnie rozdziewiczył. :) od czasów coraz to bardziej świadomego seksu, pocałunki zaczęły schodzić na drugi plan i już nigdy nie przeżywałam żadnego tak mocno, jak tamtych.

Mój wymarzony dzień kobiet

Lecimy sobie na niespodziankego citybreaka do Paryża, mam spakować tylko swoją najlepszą sukienkę, zakładam ją na kolacje, którą jemy w najbardziej sensualnie kojarzącej się restauracji Paryża, w prezencie dostaję bieliznę, którą zakładałam na sobie na noc, którą spędzamy w jednym z paryskich hoteli miłości. Cudo!

Mój wymarzony mężczyzna.

Dojrzały emocjonalnie, pewny siebie, empatyczny, potrafiący zapewnić maksimum poczucia bezpieczeństwa, dopasowany do mnie seksualnie, opiekuńczy, z podobnym poczuciem humoru.

Mój najpiękniejszy zaplanowany ero-prezent dla drugiej połówki.

Na początku relacji poleciałam dla faceta na kilka dni do Londynu i wynajęłam pokoj w tym samym hotelu w którym spędzał delegacje, bo trudno było nam się rozstać (słodkie początki 😇). Bardzo dobrze to wspominam i to była, sądząc po reakcji, rzeczywiście trafiona niespodzianka. Oczywiście z pakietem pełnej obsługi. 😈

Moje piękne przeżycie z kimś nieznajomym.

Odgrywanie scenki na prośbę ówczesnego partnera z udziałem znanych jemu, nieznanych mi ludzi.

Moje skryte marzenie.

Zajść w ciążę z miłości.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Wychodzę od tych dziewczyn, bo znów czerwony obciach, a przecież twardziel jestem🙈:cool:
Rozhejtują mnie na kawałki;) - dzieci tez mam z miłości🤭