A co dopiero by było w danej sytuacjiJak sobie to wyobrażam to jestem podniecona Boże co ja gadam
A co dopiero by było w danej sytuacjiJak sobie to wyobrażam to jestem podniecona Boże co ja gadam
Mam dziwne przeczucie że to się naprawdę wydarzy , i jeśli mam być szczera to nie zamierzam protestowaćA co dopiero by było w danej sytuacji
Za bardzo się wstydzę, wyobrazilam sobie rzeczy o których raczej nie powiemJak sobie to wyobrażasz? Może nam opowiesz o tym troszkę?
Możesz uchylić rąbka tajemnicy, niewiele potrzeba do pobudzenia wyobraźniMam dziwne przeczucie że to się naprawdę wydarzy , i jeśli mam być szczera to nie zamierzam protestować
Za bardzo się wstydzę, wyobrazilam sobie rzeczy o których raczej nie powiem
Nie ma się czego wstydzić no i opowiadanie nie jest aż tak istotne, ważne że jest mokro i oby było bardziej. Wyobraźnia jest w końcu gratis A opowiesz jak poczujesz że jest na to pora. Na razie lepiej skupić sie na innym poczuciuMam dziwne przeczucie że to się naprawdę wydarzy , i jeśli mam być szczera to nie zamierzam protestować
Nie ma czego się wstydzić skoro już temat został rozpoczęty Chętnie też z kolegami troszkę sobie powyobrażamy tą sytuację Twoimi oczamiMam dziwne przeczucie że to się naprawdę wydarzy , i jeśli mam być szczera to nie zamierzam protestować
Może udałoby się gdzieś w trójkę, czwórkę rozpocząć jakąś prywatną konwersację, żeby swobodniej można było na ten moment o tym sobie pogadać?To może Wy dacie jakiś początek nie wierzę że to pisze
Sama myśl że będę pisać o tym tutaj mnie podniecaMoże udałoby się gdzieś w trójkę, czwórkę rozpocząć jakąś prywatną konwersację, żeby swobodniej można było na ten moment o tym sobie pogadać?
Opowiedz co sobie wyobraziłaś a my pociągniemy dalej tematSama myśl że będę pisać o tym tutaj mnie podnieca
Poprosiłam jednego z panów żeby pomógł mi znieść coś do piwnicy....Opowiedz co sobie wyobraziłaś a my pociągniemy dalej temat
Ciekawe co robiliście w tej piwnicyPoprosiłam jednego z panów żeby pomógł mi znieść coś do piwnicy....
Pomógł?Poprosiłam jednego z panów żeby pomógł mi znieść coś do piwnicy....
No właśnie dziwnie to wszystko wyszło, jak już byliśmy na dole on mi powiedział że należy się zapłata za pomocPomógł?
Ciekawe jak się to dalej toczyNo właśnie dziwnie to wszystko wyszło, jak już byliśmy na dole on mi powiedział że należy się zapłata za pomoc
Co sobie wymyślił za zapłatę?No właśnie dziwnie to wszystko wyszło, jak już byliśmy na dole on mi powiedział że należy się zapłata za pomoc
Chyba że sama mu jakąś zaoferowałaśNo właśnie dziwnie to wszystko wyszło, jak już byliśmy na dole on mi powiedział że należy się zapłata za pomoc
Rzucił tak od niechcenia że muszę mu zrobić laskę ...Co sobie wymyślił za zapłatę?
Myślę, że w tej sytuacji mogłabyś odpowiedzieć, że nie masz przy sobie gotówki. Słysząc to zmierzyłby wzrokiem Twoje nogi, następnie krągłe biodra i jędrny tyleczek dalej kierując się na wypukłości widoczne pod koszulką (tym razem wyjątkowo bez górnej części bielizny) i z zalotnym uśmiechem spojrzałby Ci w oczy pytając, w jaki sposób możecie się dogadaćNo właśnie dziwnie to wszystko wyszło, jak już byliśmy na dole on mi powiedział że należy się zapłata za pomoc
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | przyjemność z dotykania nieznajomych w autobusie | Fetysze i perwersje | 7 |