• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Duże wargi sromowe u kobiet - podniecają czy odpychają was?

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Każda cipka jest fajna, nie widziałam nigdy jakiejś która byłaby "brzydka". Jak wargi sa niewidoczne lub male to super, a jak sa wielkie to tez nie jest źle. Takie duże wargi sromowe są super atutem i można z nimi zrobić dużo fajnych rzeczy - ja uwielbiałam je ssać w czasie pieszczot z koleżanką. Bardzo mnie też podniecało kiedy widzialam jak mąż w taką cipkę wchodził, a te wargi jakby obejmowały jego kutasa. Chętnie bym zlizała spermę z takich dużych warg - mokrych, nabrzmiałych, gorących i pokrytych gęstą i białą spermą. Mam nadzieję, ze uda mi się to kiedys zrealizować. :)

Mężczyzna

janeczek216

Seks Praktykant
Uprawiałem sex z kobietą co miała cipkę bez warg zamknięta jak muszelka małży coś pięknego dla oka i taka której wargi wystawały obficie. Tak jak pisali inni są gusta i guściki na preferowałem te pierwsze ale jak taka kobieta z dużymi wargami siada mi na penisie i cała mokra po nim jeżdzi to efekty wizualny i doznania wydają mi się intensywniejsze.