Chyba każdy lubi sobie pociągnąć wargi ustami podczas minetkiLubię duże wargi oczywiście bez przesądy... Kiedy robię minetke to delikatnie ciągnę je ustami i puszczam jara mnie taki wygląd i głos chlapania Ale bym taką teraz wylizał....
Chyba każdy lubi sobie pociągnąć wargi ustami podczas minetkiLubię duże wargi oczywiście bez przesądy... Kiedy robię minetke to delikatnie ciągnę je ustami i puszczam jara mnie taki wygląd i głos chlapania Ale bym taką teraz wylizał....
Mnie podniecają totalnie!Mnie odrzucają totalnie.
Bez różnicy podniecajaA jak ktoś ma 2 inne?
A to dziękuję, będę spać spokojnie dzisiajBez różnicy podniecaja
Muszę sprawdzić, jak to wygląda, i orzeknęA jak ktoś ma 2 inne?
A są 2 identyczne naturalne? to jest w was piękne, że nie jesteście zrobione jak od szablonu a wręcz przeciwnieA jak ktoś ma 2 inne?
Naturalne - myślę, że w tym miejscu nie warto nic zmieniać, chyba że ze względów medycznych jedna standardowa, druga buntownica 2 razy większa ale ta większa jest też 2 razy(lub więcej) bardziej wrażliwa.A są 2 identyczne naturalne? to jest w was piękne, że nie jesteście zrobione jak od szablonu a wręcz przeciwnie
Idealnie jak jest bardziej wrażliwaNaturalne - myślę, że w tym miejscu nie warto nic zmieniać, chyba że ze względów medycznych jedna standardowa, druga buntownica 2 razy większa ale ta większa jest też 2 razy(lub więcej) bardziej wrażliwa.
Czasem warto coś zmienić, ale faktycznie nie na szablon
Z tą większą może być tak, że trzeba na nią uważać, by jej razem z penisem nie wciągać do wewnątrz, wiem z autopsjiNaturalne - myślę, że w tym miejscu nie warto nic zmieniać, chyba że ze względów medycznych jedna standardowa, druga buntownica 2 razy większa ale ta większa jest też 2 razy(lub więcej) bardziej wrażliwa.
Czasem warto coś zmienić, ale faktycznie nie na szablon
A gdzie to miałoby zginąć? no to palce w ruch! win win ja osobiście nie czuję tego „wciągania”, ale różne rzeczy się na świecie dziejąZ tą większą może być tak, że trzeba na nią uważać, by jej razem z penisem nie wciągać do wewnątrz, wiem z autopsji
Może to zależy od gabarytów "wciągacza"A gdzie to miałoby zginąć? no to palce w ruch! win win ja osobiście nie czuję tego „wciągania”, ale różne rzeczy się na świecie dzieją
Myślę, że albo nie czuję, albo się nie wciąga pomijając, że lubię bzykać się jak zwierzak () to gabaryty nigdy nie były problemem, pod tym względem nie idę na kompromisMoże to zależy od gabarytów "wciągacza"
Czyli wolisz większe?Myślę, że albo nie czuję, albo się nie wciąga pomijając, że lubię bzykać się jak zwierzak () to gabaryty nigdy nie były problemem, pod tym względem nie idę na kompromis
Ale do pieszczenia idealneMam takie ale czasem zastanawiam się czy by ich nie obciąć laserem. Pół życia jako motylek, pół życia jako bułeczka. Są upierdliwe przy depilacji, jazdy na rowerze i w lecie.
To sobie je sklejaj,zwijaj ale nie obcinaj .Mam takie ale czasem zastanawiam się czy by ich nie obciąć laserem. Pół życia jako motylek, pół życia jako bułeczka. Są upierdliwe przy depilacji, jazdy na rowerze i w lecie.
Sklejaj... Nie no taaaak, super glue najlepiejTo sobie je sklejaj,zwijaj ale nie obcinaj .
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Duże wargi sromowe, motylek | Porady seksualne | 3 | |
O | Uwielbiam duże wargi sromowe u kobiet, a wy? | Fetysze i perwersje | 58 | |
Duże analne zabawki | Fetysze i perwersje | 12 | ||
T | Zabawki rozkoszy do zabaw na duże odległości. | Seks | 27 | |
C | Kobiety, duże i małe penisy | Fetysze i perwersje | 27 |