• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Duże wargi sromowe, motylek

Aben

Cichy Podglądacz
Witam.
Jak czesto spotkaliscie sie z tym ze kobieta ma "większe" wargi sromowe ?
- Do Kobiet,
jak czesto mozna spotkać kobiete z czyms takim, dziewczyny czy to częste u Was ?

Snajperov

Cichy Podglądacz
No wlasnie nie jest to takie czeste, zalezy od poziomu hormonow zwalszcza estradiolu. Nie zauwazylem jeszcze zeby kobietka z duzymi wargami miala jakies problemy z przewleklym brakiem ochoty na seks ;) swoja droga super sprawa bo jest sie czym zajac, ustami, rekami i fiutkiem. Bardzo lubie przed sama penetracja wodzic nim po obfitych wargach. Szczerze to mam lekkie uprzedzenie do kobiet z malymi wargami, wydaja sie dziecinne, takie malo kobiece...

kamel

Cichy Podglądacz
Moja żona zawsze miała małe ale po ciąży oraz po porodzie się to zmieniło. Wydłużyły się , zwiększyły. Niestety ale stała się również trochę szersza. Mi to szczerze mówiąc nie przeszkadzało za bardzo , na pewno nie dałem jej tego odczuć niemniej ona sama miała z tego powodu bardzo duże kompleksy. Na początku myśleliśmy ,ze sie to samo naprawi ( no wiecie jak organizm wraca do normy) jednak po roku od porodu było tak samo. Żona również odczuwała mniejsza satysfakcję, mówiła,że ma problemy z nawilżeniem. Jednocześnie napięcie również takie nie było. A może źle się po prostu czuła?
W końcu zdecydowała sie na laserową korekcję narządu rodnego. Konkretnie Mona Lisa Touch ( zabieg jest obecnie wykonywany chyba jedynie w Krakowie w przychodni Osteomed gdzie też byliśmy). Żona od razu lepiej się poczuła,