Ok dzięki nie zauważyłamTen temat już był.
Więc moderacja może post otwierający ten temat usunąć albo przenieść.Jakie cipeczki / penisy lubicie? - pytanie do pań i panów :)
Cipeczki i penisy różne mają oblicza, ciekawe co się najbardziej podoba użytkownikom SF :) Ciasne i drobne szparki czy większe motylki? Panowie, zdradźcie które najbardziej lubicie! Dziewczyny, a wy? Który kształt najbardziej wpadł wam w oko? ^^ A może bez różnicy? ;)sexforum.pl
Ty wiesz co dobreNigdy się nad tym nie zastanawiałam ale wydaje mi się że lubię kiedy wszystko jest duże. I główka i penis i jaja. Jaja najlepiej jak trochę zwisaja - fajnie obijają cipcie.
No raczejTy wiesz co dobre
Ja tez mialem kiedys fijola na punkcie zwisajacych jaj i jak się obijają. Zawsze chciałem zgłębić ten temat z jakąś niewiastąNo raczej
Dobrze żeby ptaszek miał dużą główke, ale jeszcze ważniejsze by posiadacz ptaszka z dużą główka potrafił używać obu zwłaszcza tej nad ramionami.Czy drogie Panie, lubicie jak w temacie małą czy dużą główkę penisa, co wam sprawia większą przyjemność?
I na pewno pomyślałeś, że będzie 3...2..1...Najważniejsze by w stanie spoczynku długopis był dłuższy od teki. To też cieszy oko, no i wiadomo na baczność to te 21 cm. Nie skromnie się pochwalę akurat mnie natura tak obdarowała
Ellena wyjaśniłaJa lubię kiedy ma dużą główkę i bardzo lub
Dobrze żeby ptaszek miał dużą główke, ale jeszcze ważniejsze by posiadacz ptaszka z dużą główka potrafił używać obu zwłaszcza tej nad ramionami.
Dokładnie! Bo nie jest najważniejsza wielkość ptaszka, ale jak dziobie. A to już jest rola tej główki między uszamiJa lubię kiedy ma dużą główkę i bardzo lub
Dobrze żeby ptaszek miał dużą główke, ale jeszcze ważniejsze by posiadacz ptaszka z dużą główka potrafił używać obu zwłaszcza tej nad ramionami.
Starałam się chociaż mądry słownik mi trochę namieszał, nie szczególnie gramatycznie mi wyszło, chyba myślałam o jednej główce.Ellena wyjaśniła
Co ta główka?Starałam się chociaż mądry słownik mi trochę namieszał, nie szczególnie gramatycznie mi wyszło, chyba myślałam o jednej główce.
Główka pracujeCo ta główka?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Duża różnica wieku | Seks | 33 | |
R | Zafascynowanie i duża odległość | Związki | 4 | |
B | Rękaw na penisa | Akcesoria erotyczne | 0 | |
F | fetysz małego penisa | Ogłoszenia | 0 | |
E | Dojenie penisa , jedno z ulubionych zabaw żony | Fetysze i perwersje | 31 |