• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Drogie panie jaki macie stosunek do małych penisów?

Co sądzicie? (szczerze)

• Tylko okazałe

Votes: 6 66,7%
  • Mały sprzęt to duża wada

Votes: 1 11,1%
  • Ambiwalentne uczucia

• Lubię takie

• Nie pogardzę

Votes: 2 22,2%

• Total voters
    9
Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Hej,
Zawsze jak jakąś kobietę zainteresowało jakiego mogę mieć penisa pytały "Dużego masz?" rozumiecie? Z takim jakby podkreśleniem, że duży najlepszy i tylko taki jest git. Ja jestem posiadaczem bardzo małego penisa jest to ok 10 cm w pełnym wzwodzie i tak szczerze drogie panie co sądzicie jeśli macie do czynienia z małym penisem albo co w was budzi się na samą myśl o posiadaczu małego przyrodzenia? Ja na przykład szczerze nie potrafiłbym się przekonać do kobiet bez fajnego tyłka i nie mówię by dopiec jakiejkolwiek kobiecie tylko to moje szczere odczucia. Dlatego by była równowaga może być szczera brutalność w dyskusji 😁
Ankieta trochę źle sformułowana, są opcje, które są ze sobą jednoznaczne.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Do fiuta?
Miękkiego mierzysz? Bo co w zwodzie uzyskasz?
Jak mierzyłam facetowi, i to wychodzi różnie. Jak wie, że mierzę to chyba onieśmiela, bo ma mniej o 1-2, niż jak nie wie. Ale jeszcze dostaje dodatkowe 2cm, tuż przed i w trakcie wytrysku.
Ale skąd wiesz jaka jest długość gdy nie mierzysz?

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
comment_1671376541oSrZ5pFqwdS0vEdxggMsee.jpg
Mam już linijkę, czekam aż mój wróci z pracy.

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Jaki mam stosunek do małych penisów. :unsure: Tak całkiem szczerze, to nigdy nie miałam stosunku z małym penisem, więc nie mam żadnego zdania.

Kobieta

aga02

Nowicjusz
Hmm... ale jak?
Nie będę opowiadać, bo zaraz jedni zaczną walić konia, i drudzy hejtować, że jak tak można mierzyć bez pozwolenia i wiedzy mierzonego. 😁
A poza tym, jakoś nie jestem w stanie uwierzyć, że facet, który ma w awatarze Macierz Wrońskiego, nie wie, jak dziewczyna może zmierzyć fiuta, poza świadomością mężczyzny.
Przyznaj się że liczyłeś na detale, żeby zwalić gruchę :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Nie będę opowiadać, bo zaraz jedni zaczną walić konia, i drudzy hejtować, że jak tak można mierzyć bez pozwolenia i wiedzy mierzonego. 😁
A poza tym, jakoś nie jestem w stanie uwierzyć, że facet, który ma w awatarze Macierz Wrońskiego, nie wie, jak dziewczyna może zmierzyć fiuta, poza świadomością mężczyzny.
Przyznaj się że liczyłeś na detale, żeby zwalić gruchę :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
No nie do końca wiem jak doklad ie zmierzyć bez jego świadomości. Mierzenie penisa, szczerze powiedziawszy mało mnie podnieca, więc nie o walenie chodziło. Czysta, nazwijmy to, naukowa ciekawość.

Mężczyzna

Xd88

Cichy Podglądacz
Hej. Podłączę się pod temat. Mam we zwodzie 12.5 cm i 11 cm obwodu, moja partnerka mówi że jest ok i dochodzi… wiadomo mi nie powie że jest inaczej bo zapewne nie chce mi robić przykrości…
ale Tak szczerze drogie Panie czy byłybyście spełnione przy takim penisie w związku?