• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Drogie panie jaki macie stosunek do małych penisów?

Co sądzicie? (szczerze)

• Tylko okazałe

Votes: 6 66,7%
  • Mały sprzęt to duża wada

Votes: 1 11,1%
  • Ambiwalentne uczucia

• Lubię takie

• Nie pogardzę

Votes: 2 22,2%

• Total voters
    9
Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Hej,
Zawsze jak jakąś kobietę zainteresowało jakiego mogę mieć penisa pytały "Dużego masz?"
Co ty za panienki podrywasz? W życiu nie pytałam faceta o wielkość penisa, bo zanim był do czegokolwiek potrzebny to ja się zachwyciłam jego inteligencją, polotem, dowcipem wzglednie zadbanym wygladem. Jak facet ma to coś w sobie, to nie powinien się przejmować duperelami jak mały wacek.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Szanowni forumowicze, tutejsze przegrywy i wszystkie inne lamusy.
Teraz cisza i słuchać starego. Będzie drukowanymi.
Jeżeli będziecie kiedykolwiek wyrywać jakąkolwiek laskę, na spacer, kawę, lub seks ....
NIGDY NIE BĘDZIECIE MÓWIĆ O KOLORZE KARTY W PORTFELU, DŁUGOŚCI SAMOCHODU W GARAŻU I WACKA W SPODNIACH.
Jeżeli nie zrozumieją, to niech trenują prawicę i doszukują się piękna w kształtach muszli klozetowej.
Nie ma czym poszaleć 🍆
W tej chwili chciałabym podziękować wszystkim kobietom, które ruchają się z facetami z małymi penisami żebyśmy my nie musiały 🫡
Tylko duże okazy 🍆🍆
Jeżeli u podrywanych pań, pojawiają się pewne pytania, przemyślenia i stwierdzenia podobne do powyższych, wtedy:
SZCZERZE, SERDECZNIE I Z PEŁNYM ZAANGAŻOWANIEM, SKŁADAMY WYRAZY WSPÓŁCZUCIA Z POWODU LUZÓW W CIPCE.

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Jeżeli będziecie kiedykolwiek wyrywać jakąkolwiek laskę, na spacer, kawę, lub seks ....
NIGDY NIE BĘDZIECIE MÓWIĆ O KOLORZE KARTY W PORTFELU, DŁUGOŚCI SAMOCHODU W GARAŻU I WACKA W SPODNIACH.
Jeżeli nie zrozumieją, to niech trenują prawicę i doszukują się piękna w kształtach muszli klozetowej.

Jeżeli u podrywanych pań, pojawiają się pewne pytania, przemyślenia i stwierdzenia podobne do powyższych, wtedy:
SZCZERZE, SERDECZNIE I Z PEŁNYM ZAANGAŻOWANIEM, SKŁADAMY WYRAZY WSPÓŁCZUCIA Z POWODU LUZÓW W CIPCE.
Zamiast tyle pisać wystarczyloby coś takiego: "też mam małego i dobrze mi z tym:

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel

Idę płakać w kącie ćwicząc mięśnie kegla 🤓