• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Drogie Panie, jak lubicie być masowane przez mężczyzn bez paluszków :)

Status
Zamknięty.

marlo30

Cichy Podglądacz
Witam,

mam taki mały problem ponieważ moja kobieta nie za bardzo chcę mi radzić jak i gdzie dokładnie ją dotykać w trakcie masturbacji lubi to ale się wstydzi o tym mówić.... Z drugiej strony nie lubi jak jej wkładam palce, najlepiej jest jak masuję tylko w jednym miejscu.... To się robi starsznie monotonne dla mnie. Możecie mi podpowiedzieć jak wy się lubicie zabawiać paluszkami, gdzie się masujecie ?

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Spróbuj wieczorem, jak leżycie dotykać ją po udzie, po pupie, potem po cycuszkach i zacznij je jej masować jedną ręką na zmianę, potem zacznij masować cipeczkę, a potem włóż jej swojego palca do buzi i zapytaj, czy chciała by mieć tam coś większego ;)

P

Princessa

Guest
W kwestii masowania bez paluszków, jak sugeruje tytuł, proponuję użyć języczka. Tutaj ograniczeniem jest jedynie Twoja fantazja. Jeżeli kobieta zrobi się mokra, pozwoli Ci włożyć nie tylko jednego paluszka, ale i dwa. Warto wykorzystać także do takich zabaw piórko (musi być mięciutkie), jednak może okazać się, że jest bardzo "wrażliwa" i skończy się rechotaniem! Miłej zabawy.

M

Morfeusz

Guest
W kwestii masowania bez paluszków, jak sugeruje tytuł, proponuję użyć języczka. Tutaj ograniczeniem jest jedynie Twoja fantazja. Jeżeli kobieta zrobi się mokra, pozwoli Ci włożyć nie tylko jednego paluszka, ale i dwa. Warto wykorzystać także do takich zabaw piórko (musi być mięciutkie), jednak może okazać się, że jest bardzo "wrażliwa" i skończy się rechotaniem! Miłej zabawy.

A co Skarbie z Twoją ulubioną zabawą i trzymaniem paluszka w anusiku:). W końcu jak dziewczyna nie lubi paluszka w cipce, to może w dupci lubi :p

P

Princessa

Guest
Morfeusz, najlepszą opcją jest jak jeden paluszek ląduje w anusiku, drugi w cipce, a języczek okrężnymi ruchami masuje mój dzyndzelek. I nikt jeszcze nie wymyślił nic lepszego. :p

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry