• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dostałam wcześniej okres

Mariola951

Cichy Podglądacz
Witajcie. Chciałam zapytać co może być przyczyną. Mam 25 lat, okres mam średnio co 28-30 dni. Dziś dostałam kolejny ( 9 dni przed planowanym). Nie stosuje tabletek ani nic. Co może być tego przyczyną ?

B

Basia

Guest
stres
zła dieta
początek menopauzy
leki (nie tylko te hormonalne)
choroba (w tym śmiertelna)
wysiłek fizyczny

a teraz poważnie (choć to wyżej to możliwe przyczyny)
nikt nie jest wróżką, nikt nie wie a jak żyjesz na co dzień ani jakie inne choroby masz więc to jak wróżenie z fusów (choć z fusów było by pewniejsze)

Nawiasem mówiąc jak można być nieświadomym własnego ciała w tym wieku ?
Przerażające jest to że gdybyś nie napisała te 25 lat sądziłabym że nie zaliczyłaś nawet lekcji w podstawówce biologi.
I to nie jest przytyk a faktyczne przerażenie i szok

- - - Zaktualizowano - - -

ps. jeśli Cię coś niepokoi proponuje iść do lekarza raz ma większą wiedzę dwa może coś konkretnie powiedzieć trzy może wysłać na jakieś choćby badania net i doktor Google to słabe zabezpieczenie zdrowia

A

artkam

Guest
Glowna przyczyna moze choroba galerowatosci ciala bialego. Przewaznie objawia sie w wieku miedzy 16 a 27 rokiem zycia. Nie nalezy tego bagatelizowac bo dotyka to coraz wiekszej liczby spoleczenstwa i dotyczy rowniez plci meskiej. Objawy poczatkowo nie sa niepokojace a wrecz wygladaja na blache i przez to wielu ludzi nawet nie zdaje sobi sprawy z tego, ze to ma. Jednym z pierwszych objawow jest zadawanie durnych pytan po forach internetowych jako calkiem powazne. Najczesciej tycza sie biologii: anatomii, organizmu, organow. Potem przenosi sie to na zostanie madka, przez antyszczepionkowosc a konczy sie na wierze w plaska ziemie. Ameby umyslowe sa grozne dla spoleczenstwa i nalezy pozwolic by selekcja naturalna dzialala w swoim tempie xD

B

Basia

Guest
art nie ma konsekwencji w Twoim stwierdzeniu bo najpierw nie należy bagatelizować a potem coś o selekcji naturalnej :p

ps. pocieszyłeś to mnie to już nie grozi a myślałam ze na starość się głupieje :p

A

artkam

Guest
art nie ma konsekwencji w Twoim stwierdzeniu bo najpierw nie należy bagatelizować a potem coś o selekcji naturalnej :p

ps. pocieszyłeś to mnie to już nie grozi a myślałam ze na starość się głupieje :p

Bo nie nalezy tego bagatelizowac i trzeba pozwolic by selekcja naturalna dzialala xD

Spokojnie, glupota starosci to zupelnie co innego wiec jeszcze to przed nami :D

B

Basia

Guest
art strasznie ale to strasznie jesteś nie konsekwentny
nie wiem czy to z racji wieku czy ilości szarych komórek :p

A

artkam

Guest
A moze jestem konsekwentny ale selekcja naturalna dziala za wolno? A moze selekcja dziala jak trzeba, ja jestem konsekwentny ale szare komorki umieraja w zastraszajacym tempie. A moze selkcja dziala jak trzeba, jestem konsekwentny, szare komorki sa ok, a u Ciebie umieraja? A moze w tej wersji swiata/zycia wszystko jest na opak? Albo ta rownolegla linia swiata jest tak pojepana, ze selekcji naturalnej trzeba dopomoc, np kalibrem 5.56mm lub 7.62mm lub 9x19para lub 9mm by byc konsekwentnym i ocalic wszystkie szare komorki?

Wybierz sobie pasujaca odpowiedz xD

B

Basia

Guest
yyyy ten no a co to jest szare komórki ? u mnie tego defektu nie stwierdzono :p