• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominacja wirtualna nad Panem

Kobieta

HollyMolly

Cichy Podglądacz
Cześć! Chciałbym się troszkę dowiedzieć o dominacji, faceci którzy byli już dominowani powiedzcie - jakie dostawaliście zadania, co lubiecie, jak to u was wyglądało. Kolega namawia mnie na taką relację, jest to dla mnie nowość dlatego chętnie poczytam trochę przykładów jak ma to wyglądać.

Mężczyzna

Fb86

Cichy Podglądacz
Cześć! Chciałbym się troszkę dowiedzieć o dominacji, faceci którzy byli już dominowani powiedzcie - jakie dostawaliście zadania, co lubiecie, jak to u was wyglądało. Kolega namawia mnie na taką relację, jest to dla mnie nowość dlatego chętnie poczytam trochę przykładów jak ma to wyglądać.
Ja lubię być w pasie cnoty, damskiej bieliźnie itp. Możesz kazać mu robić fellatio na dildo, a jak się nauczy, to pod prezerwatywę wkładasz klucz do pasa cnoty, jak zdejmie ją ustami to wypuścisz go na orgazm.

zabroń mu nosić męską bieliznę.
każ mu malować paznokcie u stóp

jak zaczniesz go układać lekkimi upokorzeniami, to bez problemu pójdziesz krok dalej.
On pewnie liczy na pegging.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Kolega namawia mnie na taką relację
A czy mówił, jakie praktyki i polecenia ze strony kobiet go podniecają? Podał jakieś konkrety?
Czy jak pomyślisz o tym, to jakie czynności w wykonaniu uległego faceta by Cię podniecały? I co, gdybyś mu robiła, by Cię podniecało?
Czy podniecałoby Cię, gdybyś założyła strój z czarnego lateksu, skóry czy winylu oraz kozaki, zrobiła sobie mocny makijaż, wzięła go ręki pejcz czy bat i go chłostała? Czy podniecałoby Cię, gdybyś malowała mu paznokcie, robiła mu makijaż, robiła mu pegging, siadała mu na mordzie, tratowała go jak krzesło lub psa?

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Ja bym mu powiedziała, ze ma codziennie mi robić przelew 200zł